Pentru ea a fost părăsită Oana Roman? Cui i-a scris Marius Elisei chiar înainte să-i dea papucii soției sale

Publicat: 17 dec. 2019, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete

A fost o surpriză totală anunțul că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Cea care face lumină în acest caz și intuiește care ar fi motivul real al despărțirii este chiar fosta iubită a lui Marius, cea care susține că a fost deja contactată de acesta. 

La cateva zile de la anuntul care a bulversat lumea mondena, Florentina Gheorghe, fosta iubita a lui Marius Elisei face o serie de dezvaluiri incendiare.

Pe lângă faptul că femeia susține că Marius nu s-ar fi căsătorit cu Oana Roman din dragoste, ci din interes, dorind sa profite de faima ei, tânăra mărturisește că a fost contactată de fostul iubit.

„Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a insurat cu Oana doar pentru faima! Nu cred ca Oana Roman a cautat doar distractia. O femeie cand doreste o familie, mai ales si un copil, doreste sa isi intemeieze o familie si punct.

Doar ca, dupa parerea mea, a ales persoana gresita. Evident ca nu mi-as mai dori o relatie cu el. Eu nu as putea sa ma prefac atat de mult. Eu sunt un om foarte sincer, cand iubesc, iubesc cu adevarat.

Marea lor greseala este ca nu se gandesc la copilas, dar nici nu poti sa te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val si se vor linisti.

Poate de aceea mi-a mai scris in iunie sa il vizitez la Pitesti. Acum fac eu legaturi. El stia ca se va desparti in final”, a declarat Florentina Gheorghe, pentru cancan.ro.

Oana Roman, criticată pentru că a pozat sexy

lele trecute, Oana Roman a făcut publice trei poze, realizate în cadrul unui pictorial. Într-una dintre imagini, ea apare într-o cămașă de noapte superbă, iar ipostaza în care s-a lăsat fotografiată este una destul de sexy. Ulterior, ea a postat o imagine în care apare într-un capot, iar în alta, alături de Vica Blochina, dar și alte persoane publice. Postările ei au strâns comentarii pro și contra pe contul său de Instagram.

Este foaarte evident că ți-ai modificat sprâncenele și ochii într-o aplicatie, ceva… Penibile poze”, “Nu băga în seamă răutățile! Nu se merită! Tu ești un om frumos și asta e tot ce contează. Din păcate, e lumea plină de astfel de specimene, nu știu cum îi rabdă Dumnezeu cu atâta răutate în suflet. And bdw, arăți fantastic! Îmbrățișări! :)”, “Doamna Roman, urâtă constatare! Mai ales că, comentariul inițial la poza ta, a fost… legat de faptul că vine Crăciunul și trebuie să fim oameni! Așa că, înainte să jignești, ar fi cazul să vă hotărâți ori ești OM, ori… nu se prea înțelege exact ceea ce vrei să spui… se cam contrazic lucrurile… se bat cap în cap!”, “Îți admir toate pozele, picioarele și mai ales gleznele, arăți superb ?” sunt doar câteva dintre mesajele strânse de fotografiile postate recent de fiica fostului premier al României.

Publicat: 17 dec. 2019, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă