Jennifer Lopez șochează la 50 de ani! Vedeta internațională dansează la bară ca o profesionistă

Publicat: 24 nov. 2019, 14:58 Autor: Hermina Hagianu General

Chiar dacă a împlinit recent 50 de ani, Jennifer Lopez se afișează în continuare extrem de sexy, iar aparițiile sale sunt răvășitoare. Artista a fost surprinsă în cele mai incendiare imagini în filmul în care joacă.

Jennifer Lopez se întrece pe sine atunci când vine vorba de show! Fie că este vorba despre spectacolele sale sau rolurile din filme, J Lo știe cum să impresioneze.

Pentru cel mai nou film în care este protagonistă, vedeta a avut nevoie însă și de câteva cursuri de specialitate, de dans la bară, pentru a impresiona audiențele. Și a reușit!

Jennifer Lopez dansează la bară ca o profesionistă

În pelicula „Hustlers”, ieșită recent pe piață, Jennifer a demonstrat că lecțiile de dans la bară au dat roade și a demonstrat ce este în stare să facă pentru a se ridica la așteptările ce vin odată cu rolul său din film. â

Imaginile incendiare din film au ajuns rapid pe internet, spre deliciul tuturor fanilor săi.

Îmbrăcată extrem de sumar, J Lo și-a arătat îndemânarea la bară prin mișcări lascive și poziții deocheate. Scena din film a avut loc bineînțeles într-un club, iar pe tot parcursul prestației sale incendiare, actrița era „bombardată” cu bancnote, exact așa cum se practică în localurile de striptease.

Hustlers: Striptease pe Wall Street

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperiţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe. Acestea își jefuiesc foștii clienți.

Jennifer Lopez revine pe marile ecrane şi la prima ei pasiune, dansul, din 27 septembrie în „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, într-un nou film în care face echipă cu actriţele: Julia Stiles, Madeline Brewer, Lili Reinhart şi Constance Wu.

 

 

Publicat: 24 nov. 2019, 14:58 Autor: Hermina Hagianu General
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă