Fiica biologică de 13 ani a Angelinei Jolie vrea să își schimbe sexul. Brad Pitt nu a fost de acord

Publicat: 23 nov. 2019, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Primul copil biologic al Angelinei Jolie și Brad Pitt, Shiloh Jolie ar fi în plin proces de schimbare a sexului. Se pare că aceasta urmează un tratament hormonal, fiind susținută de mama ei.

Încă de când era mică, Shiloh a dat ”semne” că nu se simte confortabil în pielea ei, iar transformările prin care a trecut au fost bruște. Fetița a ales mereu să poarte haine masculine și nu și-a lăsat niciodată părul lung. Încă de la vârsta de 4 ani, Angelina Jolie a sesizat că Shiloh avea o preferință pentru lucrurile masculine. Actrița nu a avut niciodată o problemă cu acest lucru.

Cel care nu a fost de acord cu schimbarea copilului a fost Brad Pitt care a vorbit într-un interviu despre acest lucru.

”Vrea să fie băiat! De aceea a trebuit să-i tăiem părul. Îi place să se îmbrace numai în haine pentru băieți.” Așa o descria Angelina pe Shiloh (9 ani) în 2010, în paginile revistei Vanity Fair. Încă de când era foarte mică, puștoiaca a refuzat să poarte haine de fetiță, spre deosebire de sutorile ei Zahara (10 ani) și Vivienne (7 ani). ”Nu vrea să-i spunem Shiloh, ci John. Prin urmare, trebuie să folosim acest prenume”, se confesa Brad Pitt în 2008, în emisiunea lui Oprah Winfrey.

Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal

„Crede că este unul dintre frații ei. Brad  și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, a declarat Angelina Jolie pentru Vanity Fair, în 2010.

Acum, se pare că Shiloh Jolie-Pitt a început un tratament hormonal pentru a-și face schimbare de sex, la Younique Surgery Center din Santa Monica, California, potrivit presei americane.

Cu toate că Angelina Jolie a susținut-o pe Shiloh de la început, Brad nu este de acord cu această procedură. Actrița a fost cea care a plătit tratamentul și care a lăsat-o pe Shiloh să își aleagă propriul drum. Shiloh Jolie-Pitt ar fi început tratamentul hormonal încă din luna aprilie a acestui an, ceea ce înseamnă că la cele mai recente apariții alături de Angelina Jolie, aceasta era în plină transformare.

Publicat: 23 nov. 2019, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă