Nici nu zici ca e gravida! Concurenta de la Insula Iubirii si-a ascuns burtica intr-un costum de baie intreg

Publicat: 14 aug. 2017, 12:56 Autor: D. C. Vedete
Nici nu zici ca e gravida! Concurenta de la Insula Iubirii si-a ascuns burtica intr-un costum de baie intreg

Emma-Jane Woodhams insula iubirii gravidaConcurenta de la Insula Iubirii si-a ascuns burtica. Desi este in 18 saptamani, Emma-Jane Woodhams nu are o burtica foarte vizibila. In urma cu cateva zile, tanara de la Insula Iubirii anunta pe Instragram ca este gravida. Aceasta a publicat o imagine cu burtica ei, din lateral. Imbracata doar cu o pereche de pantalonasi foarte scurti, aceasta si-a etalat mandra sarcina.

Emma-Jane Woodhams este insarcinata in 18 saptamani. Tanara a facut anuntul pe contul ei de Instagram. Presa si fanii ei zvoneau ca ar fi insarcinata, dar nimeni nu a crezut pana cand nu a confirmat ea. Emma-Jane Woodhams s-a impacat cu iubitul ei din copilarie in luna aprilie, cand a si ramas insarcinata.

Sarcina la Insula Iubirii!Tanara de 20 de ani care nu va mai aparea acum la Insula Iubirii este mandra de silueta ei. Chiar daca e insarcinata in 18 saptamani, nu prea a luat in greutate. Aceasta a publicat pe Instagram o poza intr-un costum de baie intreg, inchis la culoare. Mandra de silueta ei, aceasta s-a laudat fanilor sai.

Concurenta de la Insula Iubirii e insarcinata!

Emma-Jane Woodhams insula iubirii gravida„Nu arat rau la 18 saptamani de sarcina”, a scris Emma-Jane Woodhams pe reteaua de socializare. Dupa imaginea in care nu pare deloc insarcinata, Emma-Jane Woodhams a revenit pe seara cu o imagine la fel de provocatoarea. Aceasta a mers la un eveniment monden unde a ales o tinuta animal print.

De data aceasta, Emma-Jane Woodhams a pozat cu burtica putin expusa si la vedere, pentru ca fanii sa vada cat de mult ii evolueaza sarcina. Tanara se poate considera o norocoasa avand in vedere ca nu s-a ingrasat mai deloc!

Citeste si: „Sarcina la Insula Iubirii! Concurenta gravida a primit amenintari cu moartea”

Publicat: 14 aug. 2017, 12:56 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă