Gina Pistol, 35 de ani, ne detaliaza meniul zilei:
Dimineața aleg să mănânc albușuri de ou (fierte sau omletă), jumătate de ardei gras sau iaurt 1% cu tărâțe de ovăz și puțin sirop de agave.
SFAT: Foarte bune alegerile tale. Din punct de vedere nutrițional, prima masă trebuie să fie cea mai bogată, ca să-ți asigure energia pentru întreaga zi.
La prânz, consum pește și legume la grătar sau piept de curcan cu salată de varză.
SFAT: N-ar fi greșit dacă ai încerca să consumi și o supă de legume la prânz. Este ușoară și nici nu conține foarte multe calorii.
Între mese servesc fie un un măr, migdale, brânză degresată în care pun puțin sirop de agave, două felii de ananas.
SFAT: Îmi plac alegerile tale.
Pentru cină mă opresc la o salată.
SFAT: Dacă este servită înainte de ora 19.00, opțiunea ta este 100% corectă.
În principiu, alegerile tale sunt corecte, iar acest lucru se vede și pe felul în care arăți. Dacă ai grijă să te și hidratezi corespunzător, minimum 2 litri de apă pe zi, totul este la superlativ.