Horia Brenciu, detalii despre adoptia celui de-al cincilea copil: „Daca ti-e dat sa primesti ceva, totul se poate implini”

Publicat: 22 aug. 2019, 10:59 Autor: Loredana News 3

Horia Brenciu a vorbit intr-un interviu despre familie, sotia sa si cei patru copii, dar si despre adoptia celui de-al cincilea copil.

Horia Brenciu adopta al cincilea copil. Horia Brenciu a facut declaratii despre adoptia celui de-al cincilea copil in cadrul unui interviu acordat revistei Viva.

Horia Brenciu adopta al cincilea copil

Horia Brenciu adopta al cincilea copil

Cantaretul, care mai are un fiu adoptat, Toma, a marturisit recent ca isi doreste al cincilea copil, iar acum a dezvaluit ca ia din nou in considerare adoptia, insa nu a inceput demersurile in acest sens.

„Deocamdată nu am început nimic. Şi Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini”.

De asemenea, Brenciu a oferit sfaturi cuplurilor care îşi doresc să adopte şi a povestit cum a fost pentru el şi soţia sa această experienţă:

„Adopţia este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult doreşte un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiţi de orice efort, supărare sau frustrare”.

„Eu cred că în România mai sunt multe lucruri la care trebuie să lucrăm. Adopţia este, cu siguranţă, unul dintre ele. Dar am decis de la o vreme să nu mă mai plâng şi să acţionez. Să nu mai aştept pe altcineva s-o facă şi să fiu eu cel care trece la acţiune şi face ceva concret”, a mai declarat artistul.

Publicat: 22 aug. 2019, 10:59 Autor: Loredana News 3
Pe aceeași temă