Si-a alaptat copilul in public si a fost aspru criticata! Ce vedeta de la noi a starnit o adevarata avalansa pe internet: ”O sa iti ridicam o statuie”

Publicat: 02 aug. 2017, 17:32 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Si-a alaptat copilul in public si a fost aspru criticata! Ce vedeta de la noi a starnit o adevarata avalansa pe internet: ''O sa iti ridicam o statuie''

Vedeta se bucura din plin de momentele petrecute in compania fetitei ei, Petra. De cand a devenit mamica pentru prima data, sotia lui Madalin Ionescu, fostul prezentator al emisiunii Wowbiz, nu-si  mai incape in piele de fericire.

Recent, Cristina Siscanu a postat o imagine in care isi alapta fetita in public. Desi vedeta considera ca nu este nicio rusine acest lucru, altii in schimb au criticat-o si i-au transmis numai mesaje dure.

”Nu îmi va fi niciodată rușine să îmi alaptez copilul în public! Presupusa indecenta este doar in mintile primitive ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălțător! Este Săptămâna Mondială a Alimentației la Sân! În România doar 30% dintre femei își alapteaza bebelușii în primele 6 luni de viață, deși 95% dintre ele pot alapta cu succes. Le mulțumesc mamicilor care au fost alături de mine susținând firescul!”, a scris Cristina Siscanu pe contul personal de Facebook.

„O sa iti ridicam o statuie pentru faptul ca iti alaptezi copilul ca o vaca in public, dar mai ales ca esti o ” vedeta” care isi alapteaza copilul… furacioasa de barbati insurati tot needucata si taranca a ramas”, i-a scris o internauta.

Citeste si: Cristina Siscanu arata bine la o luna de la nastere! Cat de maricica e Petra acum

Micuta Petra a fost botezata la sfarsitul lunii iunie, fix in ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Bebelusa a fost o adevarata printesa in ziua in care a primit taina sfantului botez. Aceasta a purtat o rochie alba din dantela, iar mamica Cristina a purtat o rochie din voal, de culoarea pielii.

 

 

Publicat: 02 aug. 2017, 17:32 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×