Ia romaneasca: cum o porti in combinatii moderne

Publicat: 12 ian. 2017, 17:24 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Ia romaneasca: cum o porti in combinatii moderne
Ia traditional romaneasca

Ia romaneasca de-a lungul timpului: scurta istorie fashion

Din momentul in care Henry Matisse a pictat in 1940 tabloul La Blouse Romaine, ia traditionala romaneasca a devenit un simbol universal. Ia este o piesa autentica si scoate in evidenta delicatetea si gratia feminina.

Ia nu se va demoda niciodata, istoria confirma acest lucru! Iata de ce este o investitie pentru o garderoba impecabila care va dainui mereu in timp.

Ia romaneasca a atras de-a lungul timpului atentia unor designeri celebri. Atunci cand a aparut pentru prima oara pe un podium de moda, in colectia Yves Saint Laurent din 1980, a facut furori.

Apoi a fost popularizata periodic si a devenit o sursa de inspiratie si pentru alti designeri celebri.

Cum porti ia traditionala

Andreea Esca in ie

Combinatii hippie pentru timpul liber

Stilul hippie este unul dintre cele mai populare, iar ia se integreaza perfect intr-o astfel de tinuta boema. Cel mai simplu mod in care o poti purta e alaturi de o pereche de jeansi evazati indigo. La fel de bine poti alege si jeansi boyfriend, mai largi, intr-o nuanta deschisa de albastru. Poti purta accesorii cu aspect natural, din piele intoarsa sau din imitatie de piele in nuante calde de maro. In functie de inaltime, poti alege balerini si chiar sneakersi albi. Daca esti miniona, opteaza pentru sandale cu platforma wedges.

Madalina Ghenea a purtat ia romaneasca peste hotare

Combinatii casual pentru fiecare zi

Daca nu lucrezi intr-un mediu formal si nici nu ai vreo sedinta, poti sa o porti si la birou. In acest caz, trebuie sa o combini cu piese cat mai simple. O pereche de pantaloni Capri bej sau intr-o nuanta diafana sunt ideali! Renunta la bijuteriile hippie si inlocuieste-le cu unele fine sau cu esarfe colorate.

Oana Cuzino in ie, pe covorul rosu

Combinatii elegante pentru evenimente speciale

Desi ar putea parea complicat la prima vedere, regula pe care poti sa o aplici in acest caz este incredibil de simpla. Combina ia traditionala cu o fusta creion neagra sau cu o pereche de pantaloni eleganti negri. Sigur ai aceste doua piese in garderoba office, asa ca iti va fi foarte simplu sa le integrezi in noul look de seara. Este insa obligatoriu sa porti tocuri! Alege pantofi stiletto negri sau o pereche de sandale pretioase cu tocuri ametitoare si un clutch mic elegant.

SFAT: inul fin si transparent din care este realizata ia cere sa porti mereu pe dedesubt lenjerie intima nude sau nuante ultra-deschise de bej, lila, roz diafan. Poti alege piesele preferate dintr-o selectie variata de lenjerie intima seducatoare din dantela din colectia Tex.

Publicat: 12 ian. 2017, 17:24 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă