Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kg. Leacul ei este minunat! Cum se prepara

Publicat: 27 mai 2019, 11:44 Autor: D. C. News 3

Bioenergoterapeutul pe care il vezi zilnic la TV a avut 90 de kg. Din cauza greutatii sale, sotul o jignea mereu. Asa ca a decis sa isi schimbe radical viata.

Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kg? Cu un leac minune care a facut-o sa si intinereasca. Bioenergoterapeutul a marturisit ca dieta ei a avut la baza un ceai minune. Este vorba de combinatia de frunze de dafin si bete de scortisoara. Cu ajutorul acestui amestec, a topit 30 de kg in cateva luni.

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată.

Cum a slabit Lidia Fecioru 30 de kg

În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu le mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara. Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, povestea Lidia Fecioru, cu ceva timp în urmă, într-un interviu pentru Irina Reisler.

Ceaiul Lidiei Fecioru – mod de preparare

Ingrediente:

1 litru de apa
1 bat de scortisoara
5 frunze de dafin

Leacul zilei sau tratamentul cu peroxid de hidrogen alimentar. De ce e bine sa il bei

Preparare:

Se fierbe apa bine si se adauga apoi scortisoara si dafinul.

Amestecul se lasa la infuzat timp de 15 minute.

Se pune intr-o sticla de sticla, nu plastic, dupa ce se raceste.

Se bea cate o canuta, in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Dieta metabolica, meniu pe zile. Slabesti si 20 de kg in 13 zile. Suna bine, nu?

Publicat: 27 mai 2019, 11:44 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×