Prada a lansat un obiect inedit: agrafa de birou! Cate sute de dolari costa acest produs si ce UTILITATE are

Publicat: 26 iun. 2017, 15:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Prada a lansat un obiect inedit: agrafa de birou! Produsul a aparut in cadrul magazinelor Barney din New York. Agrafa de birou are o lungime de 6 cm si are logo-ul embosat intr-o parte, informeaza Dailymail.co.uk.

Casa italiana Prada a devenit subiect de glume pe Twitter. Totul in urma unui produs inedit pe care l-au lansat. Este vorba de o agrafa de birou care costa 180$. Dar nu te gandi ca este o banala agrafa de birou pe care o vei folosi la acte. Nu, nu!

Este, de fapt, un clips pentru teancurile de bani. Daca esti genul de barbat care uraste sa iasa in oras cu portofel, e produsul ideal pentru tine. Agrafa lansata de Prada este conceputa pentru bani.

Produsul se poate comercializa online si se gaseste sub denumirea ‘Paperclip-Shaped Money Clip’. Are 6 cm in lungime si un mic logo de la Prada. Dar produsul nu a fost primit cu bratele deschise de catre toata lumea.

Multi nu si-au dat seama de utilitatea ei, ca este un inlocuitor al portofelului normal. Altii au zis ca ei nu inteleg persoanele care ar fi dispuse sa dea 180$ pe o bucata de metal de 6 cm. Chit ca este de la Prada si e argintata!

Publicat: 26 iun. 2017, 15:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×