Gabriela Cristea si plecarile ei din Kanal D! A renuntat la ‘Nora pentru mama’ si a fost data afara de la ‘Draga mea prietena’

Publicat: 26 Jun. 2017, 10:58 Vedete
Gabriela Cristea si plecarile ei din Kanal D! A renuntat la ‘Nora pentru mama’ si a fost data afara de la ‘Draga mea prietena’

Gabriela Cristea si plecarile ei din Kanal D! Prezentatoarea tv are o istorie lunga in cadrul trustului turcesc. Aceasta a castigat inimile oamenilor cu emisiunea „Nora pentru mama” care a inceput cu mai bine de 10 ani in urma. In acea perioada, formatul era de reality show in casa.

Concurentii de la „Nora pentru mama” erau inchisi intr-o locatie si filmati non-stop. Chiar daca a rezistat eroic la mai bine de 5 sezoane, Gabi Cristea a vrut sa plece de la emisiune. La vremea respectiva era casatorita de 3 ani cu Marcel Toader si in presa aparusera zvonuri ale infidelitatii lui.

„Eu ma gandesc sa ma retrag. Din cate stiu eu, Kanal D doreste sa continue “Nora pentru mama”. Spun acum ca am sa fac pasul asta, dar nu sunt hotarata 100 %. Ne dorim foarte mult un copil. In conditiile in care avem foarte multa treaba si suntem stresati, lucrurile nu se intampla asa usor. Nici noi nu mai suntem tinerei.

E o situatie foarte grea, foarte ingrata pentru mine. Sper ca telespectatorii sa ma inteleaga. Eu am anuntat in repetate randuri ca imi doresc sa fac un copil, sa am grija de familia mea si de mine personal. Imi doresc foarte mult o fetita. Vine o vreme in viata fiecaruia dintre noi in care trebuie sa alegem.

Casa de productie a carei angajata eram mi-a cerut sa semnez un contract pe doi ani. Nu aveam decat o singura zi libera pe saptamana. As fi vrut sa duc la bun sfarsit acest proiect. Imi pare ca am dezamagit telespectatorii, dar daca maine casa de productie mi-ar spune sa vin sa termin sezonul 5, m-as intoarce, as da si o petrecere.

Atunci ar trebui sa ne relaxam un pic. As vrea sa devin turist de profesie. Daca m-as lasa de televiziune, m-as „pensiona” si as face lucruri specifice. M-as bucura de banii pe care i-am adunat”, spunea Gabi la vremea respectiva, conform tvmania.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Jun. 2017, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă