Diana Dumitrescu e din nou fericita! Cu cata patima isi saruta iubitul in plina strada

Publicat: 06 apr. 2017, 19:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Diana Dumitrescu (33 ani) a ieșit în oraș, la o terasă, împreună cu iubitul ei, un afacerist din Constanța pe nume Alin Boroi. Diana pare, în sfârșit, liniștită și fericită si nu are nici o problemă să îl sărute pe iubitul ei în public. Si de ce ar avea?

Diana a început să se afirme în showbiz ca actriță de telenovele, statut pe care și l-a câștigat nu doar datorită frumuseții și talentului, ci și unei conjuncturi favorabile care i-a grăbit ascensiunea. În 2009 ea s-a căsătorit cu Ducu Ion, fiul producătoarei Ruxandra Ion, cea care avea pâinea și cuțitul producțiilor telenovelistice la Acasă TV.

Cei doi s-au bucurat de soare si de mancare
Cei doi s-au bucurat de soare si de mancare

Căsnicia s-a întins pe durata a patru ani. În 2013, Diana și Ducu au divorțat pentru că pur și simplu nu se mai înțelegeau, așa cum a și declarat ulterior producătoarea Ruxandra Ion.

„Chiar dacă au divorțat, oamenii au rămas în relații foarte bune, sunt prieteni. S-au despărțit pentru că nu se mai înțelegeau, dar nimic grav. Mă înțeleg bine cu Diana, cum mă înțeleg și cu ceilalți actori. Copilul meu e copilul meu, ea e fosta mea noră“, a marturisit aceasta in 2013.

Inainte sa plece, cei doi s-au sarutat cu foc, in public
Inainte sa plece, cei doi s-au sarutat cu foc, in public

Între timp, viața a mers mai departe. Ducu Ion s-a cuplat cu Ioana Blaj, au făcut un copil, iar al doilea este deja pe drum, Ioana fiind din nou însărcinată.

După divorț, Diana a bâjbâit o vreme prin hățișul unei ușoare depresii post-divorț, a avut o scurtă relație cu Florin Ristei, câștigător al X Factor, după care în 2015 l-a cunoscut pe Alin Boroi și de atunci sunt împreună la bine și la greu.

Publicat: 06 apr. 2017, 19:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă