Ce panicati sunt! Ce fac cei de la Carla’s Dreams de fiecare data cand se intalnesc cu prietenii lor

Publicat: 06 apr. 2017, 17:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Ce panicati sunt! Ce fac cei de la Carla's Dreams de fiecare data cand se intalnesc cu prietenii lor

Formația se bucură de un succes uriaș, iar toate piesele pe care le lansează devin foarte repede hituri. Multă lume se întreabă de unde a pornit ideea pictatului pe față.

“Nu este o idee neapărat originală, s-a mai făcut, este o metodă de a ne păstra viețile private. Purtăm măștile și de față cu prietenii pentru că, pentru noi, noțiunea de prieten nu include în sine și noțiunea de încredere.

In plus la asta, ținând cont de faptul că întâlnirile cu prietenii au loc adesea în locuri publice, ne pare că purtatul măștilor este cea mai bună soluție pentru a nu atrage atenția. Funcționează 🙂 Nu planificăm să renunțăm la măști”, ne-au povestit cei de la Carla’s Dreams.

Cu toate că în prezent sunt una dintre cele mai iubite trupe de la noi, Carla’s Dreams nu au timp să se bucure de succes și asta pentru că au foarte multe proiecte noi în desfășurare.

Formația s-a lansat în 2012, iar una dintre cele mai apreciate piese ale lor este ’’Sub pielea mea”, lansată în 2016, iar videoclipul melodiei are 62 de milioane de vizualizări pe youtube.

Publicat: 06 apr. 2017, 17:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă