VIDEO Genial! Bobonete a facut misto maxim de Smiley: “Tu f*&i mai mult decat plangi prin piese! Canti despre despartiti momentan, e bine ca nu canti despre l$%ă!”

Publicat: 28 sept. 2018, 10:32 Autor: D. C. Vedete

Smiley a filmat un vlog alaturi de prietenul si colegul sau de la Pro TV, Mihai Bobonete in timp ce luau masa si cei doi au uitat pentru cateva minute ca sunt filmati.

Bobonete a facut misto maxim de Smiley: “Tu f*&i mai mult decat plangi prin piese!” Dialogul dintre ei a fost unul atat de savuros si plin de glume incat Smiley a ras in hohote la glumele pe care Bobo le facea despre el si cariera lui. Au vorbit despre asemanarile si diferentele dintre muzica si stand-up comedy si cel mai mult Bobonete i-a spus lui Smiley cam cat de mult il invidiaza pentru viata pe care o are. Smiley ca de obicei a incercat sa fie politicos cu interlocutorul sau, insa asta nu l-a oprit deloc pe actor sa faca o caterinca totala despre Smiley si piesele sale.

“Pe Bobo il stiu de foarte mult timp pentru ca el e actor. A jucat foarte mult timp la PRO in sitcomuri in schetchuri, il stiu de mult timp si a avut o evolutie foarte misto.” a inceput Smiley introducerile.

“Canti despre despartiti momentan, e bine ca nu canti despre laba! Laba de tristete. Dar muzica ta este de calitate pentru ca vine din tine, din framantarile tale, din munca ta de zi cu zi, din nebunia asta pe care o traiesti.” a fost una dintre glumele lui Bobo.

Bobonete a facut misto maxim de Smiley: “Tu f*&i mai mult decat plangi prin piese!”

“Cea mai mare drama a tot ce inseamna divertisment, stand-up comedy, cum vrei tu sa-i zici tu la treaba asta este gif-ul. Aparitia gif-ului a f*(t creierul copilului pentru ca gif-ul are cateva secunde si in gif ai totul in cateva secunde, de la set-up la punchline. Ce c#$t sa mai stea copilul ala la 3 ore cat are Avengers – Infinity? Tu ca sa faci comedie e ca o biblie, asa sunt facute glumele, gif-ul te intoarce inapoi in Stan si Bran.” a mai continuat actorul

“Ba, io n-as veni la concertul tau pentru ca nu sunt un asa mare fan al muzicii tale pentru ca eu am zis, ba, Smiley plange atat de mult in emisiuni incat eu nu-l cred. Eu cred ca Smiley f*&e mai mult decat plange. De ce plange tot timpul? Ca a plecat aia, ca a venit ravasita, ca aia i-a luat masina ca aia s-a f*&(t in patul lui. Cand de fapt, ba, da-mi voie sa cred ca Smiley f*&e cat n-o sa f@t eu cat inca zece vieti. Dar eu vin la concertele tale pentru ca fiul meu la 8 ani e disperat si el iti stie versurile. Fiica mea la 4 ani stie versurile cap-coada. Dar de fapt publicul tau este de acolo de la 4 ani pana la mama la 65 de ani. Daca o intrebi pe mama ce parere are despre Smiley: “Un baiat cuminte, e dragut si l-am vazut, e foarte saritor si din ce-am mai citit de el asa, pacat ca nu a avut si el noroc in dragoste”. au fost declaratiile pline de umor ale lui Bobitza din “Las Fierbinti”.

Iar ca totul sa fie pe umor pana la capat, Mihai Bobonete i-a explicat lui Smiley si ce asteptari are de la inmormantarea lui: “Tu trebuie din pacate sa faci lucrurile “politically correct” pana mori. Si cand mori as vrea sa vad ceva frumos. Adica, un sicriu misto, personalizat. Cand te scoate cu aplauze sa fie si un spectacol misto cu foc. Vreau sa vad un show. Daca mori si te duce la Pitesti si o sa fie doar o slujba, atunci o sa fie pe genul: Misto Smiley, dar inmormantarea, de cacat.”

Publicat: 28 sept. 2018, 10:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă