Zodiile care au sanse foarte mici sa devina lideri! Racii si Varsatorii nu se bucura de prea mult succes in afaceri!

Publicat: 25 sept. 2018, 16:07 Autor: madalina m. Life

Zodiile care nu prea au sanse sa devina lideri!

Anumite persoane parca au fost nascute pentru a-i conduce pe altii, dar pentru nativii din zodiile care urmeaza lucrurile nu stau deloc asa. Chit ca ei nu au sanse sa devina lideri, au alte calitati cu care se fac remarcati.

In toate grupurile in care se desfasoara anumite activitati trebuie sa existe cineva care sa conduca echipa. Insa, nu o sa ii vedeti vreodata pe Varsatori, Gemeni sau Raci ca iau initiativa si se propun ca lideri.

Zodiile care au sanse foarte mici sa devina lideri
Nativii din zodiile care nu indeplinesc nici macar o parte dintre acele calitati necesare unui bun lider sunt, dupa cum urmeaza, mai deficitari la acest capitol. Fie ca e vorba de afaceri sau timpul liber, acestia nu sunt potriviti pentru pozitiile de conducere, noteaza elle.ro.

Gemeni

Printre zodiile care nu au calitati de lider sunt Gemenii. Ei fac parte din categoria celor mai putin competenti in functii ierarhice inalte. Insa, sunt foarte grijulii si destul de sensibili. De aceea e putin probabil ca Gemenii sa conduca un grup de oameni, din pricina nesigurantelor si lipsa increderii in sine.

Varsator

Nici Varsatorii nu stau mai bine cand vine vorba de a conduce oamenii spre un anumit tel. Mai mult decat atat, acesti nativi nici macar nu se straduiesc sa ajunga in pozitii de acest tip. Daca totusi exista Varsatori care sa fi preluat controlul, trebuie sa fiti pregatiti pentru o lipsa totala de inspiratie!

Pesti

Pestii au anumite probleme cand vine vorba de capacitatea de a conduce din pricina hiper-sensibilitatii de care dau dovada. Nativii acestei zodii nu ar putea nici macar o singura zi in situatii stresante in care trebuie sa ia decizii pe loc.

Rac

Zodiile care au sanse foarte mici sa devina lideri

Racii sunt foarte fericiti in interiorul casei. Chit ca ar putea lua in considerare un rol de activist pentru vreo cauza nobila, ei prefera sa se tina departe de activitati in care li se cere sa ia decizii. Racii ii lasa pe altii sa faca treaba grea si se sustrag cu usurinta de la indatoriri.

Fecioara

Printre nativii din zodiile care nu prea au sanse sa devina lideri sunt si Fecioarele. Ba mai mult, Fecioarele ar crea un real dezastru daca ar ajunge in ipostaze de conducere. Asta deoarece e o zodie mult prea „nervoasa” si nu poate gandi limpede in situatiile tensionate.

Publicat: 25 sept. 2018, 16:07 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă