China tocmai a inaugurat primul zgarie-nori cu CASCADA pe fatada cladirii! Costul urias pentru ‘aroganta’ asta! VIDEO

Publicat: 24 iul. 2018, 17:54 Autor: D. C. Life

Probabil e foarte tare sa lucrezi in cladirea asta de birouri, dar sa nu cumva sa deschizi geamul.

China tocmai a inaugurat primul zgarie-nori cu CASCADA pe fatada cladirii! Inginerii chinezi s-au intrecut din nou pe ei in materie de inovatie si constructii revolutionare despre care acum toata planeta vorbeste.

Au construit o cladire de birouri ca oricare alta, doar ca acest zgarie nori are pe fata o cascada adevarata de peste 100 de metri inaltime. Cladirea se afla in orasul Guiyang din provincia Guizhou, din sud-vestul Chinei si pana nu demult era una dintre cele mai sarace parti ale tarii, acum insa se afla in plim boom economic si imobiliar.

Cladirea a fost gandita pentru a atrage atentia turistilor spre aceasta parte a Chinei dar si ca un simbol al puterii economice de care se bucura acum regiunea.

China tocmai a inaugurat primul zgarie-nori cu CASCADA pe fatada cladirii!

Guizhou Ludiya Property Management este compania care a dezvoltat proiectul despre care acum toata lumea vorbeste insa multi dintre localnici nu-l considera neaparat ca fiind o idee buna.

Pentru turisti si oamenii din intreaga lume este ceva cu adevarat spectaculos insa localnicii stiu ca toata aceasta grandomanie costa si ca in imediata apropiere a orasului sunt localitati foarte sarace care nici macar nu au apa curenta in case.

Extravaganta de a avea o cascada uriasa pe fatada unei cladiri vine cum era de asteptat cu un cost impresionant. Pompele care ridica apa de jos pana la penultimul etaj si apoi o lasa sa cada pe fatada consuma curent de aproape 100 de dolari pe ora. Acesta este si unul dintre motivele pentru care cascada nu functioneaza mereu ci doar la ocazii speciale. din cate se stie pana acum este cea mai inalta cascada artificiala din lume.

Publicat: 24 iul. 2018, 17:54 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă