Creatura marina uriasa s-a apropiat periculos de mult de cativa turisti! Oamenii au inghetat de spaima. Nu s-a mai intamplat asta de peste 30 de ani VIDEO

Publicat: 04 iul. 2018, 16:04 Autor: madalina m. Viral

Cativa turisti au filmat o creatura marina uriasa, cand se aflau in vacanta.

Momentele de panica de care acestia au avut parte, atunci cand au intalnit creatura marina atat de aproape, s-au petrecut recent, in Spania. Specialistii au confirmat ca e vorba, intr-adevar, despre un „gigant” pe care il credeau disparut.

De mai bine de 30 de ani, niciun exemplar din acea specie nu a mai fost zarit. Mai ales nu atat de aproape de zona de plaja, sunt de parere atat savantii, cat si localnicii. Imaginile video cu clipele de spaima au devenit virale.

Creatura marina uriasa

Cativa oameni aflati in vacanta in Mallorca, in Spania, au avut parte de o adevarata peripetie. In urma cu cateva zile, o creatura marina de mari dimensiuni si-a facut aparitia prin apele marii si a putut fi filmata.

Specialistii au fost de parere ca e vorba de un rechin alb, o specie despre care se credea ca a disparut total, in urma cu 30 de ani. „Marele alb” a fost zarit in apropierea insulelor Baleare, din Mediterana.

Si cei de la Centrul de Cercetari Marine din Alnitak au confirmat prezenta monstrului marin, prin intermediul unei postari pe contul oficial de Facebook. In imagine poate fi vazut un rechin de 5 metri care inoata nestingherit foarte aproape de suprafata.

Acest tip de rechin a fost vazut ultima data in urma cu trei decenii. In anul 1976, un pescar a prins un rechin alb de 6 metri foarte aproape de Mallorca. Exemplarul care si-a facut aparitia cu cateva zile in urma a reusit sa ii bage in sperieti in special pe turisti.

Pentru ca e o creatura marina extrem de periculoasa, oamenii se tem acum sa mai faca baie in mare sau sa se apropie de mal. „In ultimii ani au mai existat zvonuri despre rechinul alb, dar nu exista si dovada care sa ii confirme prezenta.

Acum am reusit sa documentam momentul si totul a capatat o semnificatie istorica. In barca pe care am folosit-o se afla o echipa de 10 oameni, toti specialisti din diferite tari”, a fost mesajul oficial al celor Centrul de Cercetari Marine.

(sursa: unilad.co.uk)

Publicat: 04 iul. 2018, 16:04 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×