Marimea CONTEAZA! Ce spun cercetatorii despre barbatii dotati. Ce se intampla in timpul unei partide cu un astfel de mascul

Publicat: 31 mart. 2018, 18:18 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Cercetatorii au descoperit ca barbatii cu penisuri mari ofera mai multe orgasme partenerelor lor.

Marimea CONTEAZA! Este o intrebare pe care multi barbati si-o pun. Si isi intreaba partenerele care, adesea, mint pentru a nu le rani iubitilor orgoliul. Dar cercetatorii sustin ca marimea conteaza.

Rezultatele unui studiu recent publicat in Journal of Sexual Medicine sustine ca un penis mare e mai bun pentru femei. De ce? Cercetatorii sustin ca un penis mare ofera mai multe orgasme vaginale femeilor. Nu neaparat clitoridiene.

Marimea CONTEAZA!

Marimea CONTEAZA! Ce spun cercetatorii despre barbatii dotatiBarbatii cu pensiuri mai mari ofera orgasme in mod frecvent partenerelor lor, informeaza The Sun. Cercetările arată că orgasmul femeilor în timpul actului sexual normal este influențat de caracteristicile partenerului de sex masculin.

Dimensiunea penisului este importantă pentru multe femei, iar preferința pentru un penis mai lung este asociată cu o consistență mai mare a orgasmului vaginal. Acestea sunt obtinute fara atingerea externa a clitorisului. La studiu au participat si femei care au raspuns la mai multe intrebari.

Marimea CONTEAZA! Ce spun cercetatorii despre barbatii dotatiConform raspunsurilor lor, barbatii cu penisuri mai lungi ofera orgasme mai dese si mai bune. Femeile care preferă o penetrare mai profundă sunt mai susceptibile de a avea orgasm vaginal. Asa ca, daca iti doresti senzatii mai intense in pat, alege-ti partenerul in functie de marime.

In plus, cercetatorii sustin ca barbatii mai dotati sunt si mai rezistenti la pat. Acestia pot ‘duce’ mai mult decat un barbat cu penis normal sau mic.

Marimea CONTEAZA! Ce spun cercetatorii despre barbatii dotati

Publicat: 31 mart. 2018, 18:18 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×