Mihaela Radulescu, subiect de bascalie! „Ti-o arat aici, dar te uiti la camera” Cine i-a dat replica de gratie, cu tenta sexuala VIDEO

Publicat: 03 mart. 2018, 10:39 Autor: D. C. News 2

In cadrul editiei de vineri seara a Romanii au Talent, o trupa a facut misto de un membru al juriului.

Mihaela Radulescu, subiect de bascalie la TV! Jurata a fost invitata sa ia loc pe un scaun, pe scena. Apoi baietii de la trupa Idiot si-au facut numarul pe ea. Acestia sunt asi in ceea ce priveste umorul fin, ironic. Baietii de la Idiot au un talent aparte: fac misto de oameni.

Jocul pe care l-au ales aseara s-a numit „Cea mai nepotrivita replica de agatat”. Cu ajutorul celorlalti jurati, trupa a scos pe banda rulanta replici acide la adresa Mihaelei Radulescu:

Sudor: Stii ca imi placi, nu ai nevoie de masca!

Gropar: Crede-ma, asta nu e coada de la lopata! Poti sa ma pui la pamant, dar eu pot sa te pun in pamant! Te las sa alegi adancimea. Te rog frumos, scoala mortul!

Preot: Bai, icoana cu picioare lungi, faci minuni?

Mihaela Radulescu, subiect de bascalie la TV!


Apoi, dupa un tir de replici care mai de care mai porcoase, a venit si randul vedetei sa aleaga o meserie. Evident, ca sa faca aluzie la relatia ei cu Felix, Mihaela Radulescu a ales meseria de parasutist.

Parasutist: Nu te uita ca s-a pleostit, mai am una de rezerva.

Mihaela Radulescu, subiect de bascalie la TV!Mihaela Radulescu: „Bravo, pe astea trebuie sa le traduc in germana!”

Florin Calinescu a ridicat stacheta si a ales o meserie mai… incitanta: actor de filme porno! „Cand eu zic ‘iii’, tu zici ‘ia’…”

Regizor TV: Ti-o arat aici, dar te uiti in camera!

Mihaela Radulescu, subiect de bascalie la TV!Putin: Nu-ti fie frica, o sa intru putin cate putin. Sper ca n-ai sa te saturi pentru ca ma sustine Armata Rosie. Eu pe rosu ma simt cel mai bine!

Cantareata de opera: Hai cu mine si ne sumdorma. Ia sodoul asta pentru vocea ta!

Publicat: 03 mart. 2018, 10:39 Autor: D. C. News 2
Pe aceeași temă
×