Abia acum s-a aflat: cum si-a ”bagat” coada Lidia Buble in casnicia lui Razvan Simion! Solista a fost parasita de prezentatorul tv la inceput, dupa care a continuat sa…

Publicat: 13 feb. 2018, 16:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Razvan Simion, unul dintre prezentatorii de la Neatza cu Razvan si Dani, si-a parasit sotia pentru nimeni alta decat Lidia Buble.

In 2015, Razvan a ales sa se desparta de mama copiilor sai, Diana, pentru a se iubi in voie cu solista, care intre timp a scapat de eticheta de amanta! Chiar daca o perioada s-au ascuns, de aproape 3 ani, cei doi isi traiesc liberi povestea de iubire.

Omul de televiziune a povestit in trecut si ca daca nu aparea Lidia Buble in viata lui, casnicia cu Diana s-ar fi sfarsit oricum.

‘Nu am terminat o relatie pentru ca a aparut Lidia, nu mi-am lasat copiii, ci s-a intamplat ca Lidia sa apara in momentul in care eu terminam o relatie. Am divortat de mama copiilor mei, nu de  copiii mei”, declara Razvan Simion, in iunie 2015.

Lidia Buble a fost cea care a facut primul pas

Dar se pare ca lucrurile n-au stat tocmai asa. In mai 2015, prezentatorul tv a parasit caminul conjugal pentru a se muta cu Lidia Buble. Apropiatii matinalului de la Antena 1 au dezvaluit ca Lidia Buble a fost amanta lui Razvan cateva luni bune, iar casnicia acestuia nu era deloc pe terminate.

Razvan Simion si Lidia Buble s-au cunoscut pe 25 septembrie 2014, in emisiunea acestuia de la Antena. Fix in ziua respectiva, Razvan si fosta sotie implineau 14 ani de cand erau impreuna.

Potrivit surselor din apropierea celor doi, la vremea respectiva, Razvan a fost la ”Festivalul Castanelor”, unde Lidia Canta. Solista a fost cea care a incercat sa il seduca pe Simion!

Lidia Buble nu l-a lasat pe Razvan sa se impace cu sotia

”Toate informatiile aparute sunt usor romantate. Noi, cei din preajma lor stim asa: s-au vazut, ceva chimie a existat si, drept urmare, dupa cateva sms-uri schimbate, ea i-a propus sa petreaca noaptea impreuna”, au declarat surse din apropierea lui Razvan Simion, pentru cultural.bzi.ro.

Dupa ce Diana a aflat de infidelitatea sotului, Razvan a incercat sa se impace cu aceasta si a lasat-o balta pe Lidia Buble, insa artista nu s-a lasat mai prejos si a insistat.

”Razvan si-a dorit impacarea cu adevarat si ii spusese Lidiei ca nu mai poate continua cu ea pentru ca-i pare rau ca si-a distrus familia, insa ea nu s-a putut acomoda cu asta. Il suna continuu, ii trimitea mesaje noaptea, la doua, si, vazand probabil ca pierde teren, a marcat decisiv: din ce stiu, i-a trimis lui Razvan, prin Flavia Mihasan (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuinta ei. Nu le-a dat nicio sansa sa-si repare mariajul. In cele din urma, Razvan s-a intors la ea”, au mai declarat prietenii apropiati.

Dupa aproape un an de relatie extraconjugala, Razvan Simion a decis sa-si oficializeze relatia cu Lidia Buble si a bagat divort.

 

Publicat: 13 feb. 2018, 16:27 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă