Pare un om normal, insa daca il vezi de la brau in joc ai un soc! Cum arata barbatul si ce talent deosebit are VIDEO

Publicat: 13 feb. 2018, 14:28 Autor: D. C. Life

Italo Romano din Curitiba, Brazilia, a avut un destin desprins parca din filme.

Pare un om normal, insa daca il vezi de la brau in joc ai un soc! Barbatul si-a pierdut picioarele in urma unui accident si credea ca viata sa s-a sfarsit. A inceput sa spere din nou in momentul in care si-a descoperit un talent natural pentru skateboarding si nu a mai privit inapoi.

In varsta de 27 de ani, tanarul participa acum la diverse competitii in intreaga lumea, impotriva oamenilor normali si castiga medalii, dar si respect oriunde merge. Afla detalii pe pagina 2:

 

Pare un om normal, insa daca il vezi de la brau in joc ai un soc!

skateboarder cu handicap„Numele meu este Italo Fernandes de Lima, aka Italo Romano. Am impresia ca skateboarding-ul a fost creat pentru prima inca de prima data cand am urcat pe un skateboard.

Nu am avut nicio dificultate in a invata cum sa ma misc cu el. Simteam de parca as fi facut asta dintotdeauna. Fiecare atlet are miscarile sale de baza. Unii gasesc mai dificile anumite miscari, pe cand altii pe altele”, a declarat Italo Romano.

skateboarder cu handicapItalo concureaza in concursuri de profesionisti de mai bine de 5 ani. Barbatul si-a pierdut picioarele cand avea 11 ani. A vrut sa se urce intr-un tren in miscare pentru a-si ajunge din urma prietenii.

„Cand trenul s-a apropiat am sarit si m-am prins de scara, insa am sfarsit prins intre roti. Trenul m-a tarait 10 metri”, a povestit el. Unul dintre picioare a fost complet sfasiat in urma accidentului, iar celalalt a avut rani atat de adanci incat medicii nu au mai putut face nimic pentru a i-l salva.

Italo nu doar ca a devenit un sportiv respectabil, dar are si o fetita de doi ani pe care o iubeste ca pe ochii din cap si care ii da putere sa mearga mai departe. Sofia are acum 2 ani si e scopul lui de a trai.

Publicat: 13 feb. 2018, 14:28 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă