Specialistul feng shui te invata: cum scapi de energiile negative din casa cu plante si metale

Publicat: 30 ian. 2017, 14:42 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Specialistul feng shui te invata: cum scapi de energiile negative din casa cu plante si metale

In orice spatiu in care locuieste sau munceste omul sunt noua energii care ne influenteaza foarte mult viata, aducand probleme de sanatate, probleme in cuplu, probleme financiare, depresie etc, dar si succes profesional si armonie in plan afectiv, relational, social, in functie de energiile care sunt active in casa sau la birou. Energiile sunt activate si amplificate de toate obiectele care functioneaza, cu ar fi televizorul, aparatul de aer conditionat, frigiderul, masina de spalat, calculatorul, laptopul etc si sunt „incetinite” de modul in care este asezata mobila in casa. Doar un specialist in feng shui poate descoperi modul in care sunt repartizate energiile in casa sau la birou, deoarece trebuie facute masuratori cu busola Lo Pan si calcule in functie de anul in care a fost data in folosinta cladirea. De asemenea se tine cont si de alte coordonate pe care doar un specialist le poate observa.

Conform acestei stiinte, timpul se imparte in cicluri de 180 de ani, impartiti la randul lor in noua epoci a cate 20 de ani. Aceasta este energia de baza care se afla cu ajutorul formulelor stiintifice si al masuratorilor. Incepand cu 2004, pana in 2024 suntem in epoca stelei 8 a Carului Mare, astfel ca in urma aplicarii unor principii feng shui s-a stabilit ca 8, 9 si 1 sunt stelele cu cele mai bune energii, celelalte sunt energii expirate care produc pagube si creeaza probleme. Pe langa energia de baza care se schimba o data la 20 de ani, in casa, la birou sau in orice alt spatiu in care munceste si locuieste chiar si temporar omul, vine energia anului, a lunii, a zilei si a orei. Un specialist in feng shui recomanda remedii pentru energia de baza, pentru energia anuala si poate recomanda remedii si pentru cea lunara, in cazul unor solicitari speciale. Daca remediile pentru energia de baza pot fi aplicate doar de specialist, remediile pentru energia anuala pot fi aplicate de oricine, respectand cateva reguli simple.

Mai intai trebuie luat planul casei/ biroului/ fabricii/ restaurantului/ hotelului etc., trebuie trasate diagonalele si aflat centrul spatiului care se afla acolo unde se intalnesc diagonalele. Apoi se imparte planul in opt chenare care corespund celor opt directii cardinale. Pentru a afla cum sunt dispuse acestea avem nevoie de o busola. Atentie! Masuratorile se fac in afara locuintei, deoarece toate aparatele electrocasnice influenteaza acul magnetic.

Remediile se aplica doar pentru energiile negative. Astfel:

1.In Nord-Vestul casei se pun sase monede chinezesti, deoarece aici va fi energia stelei 2, care poate crea probleme de sanatate. Aceasta energie corespunde elementului Pamant, care este consumat de apa si de metal.

2. In Vest-se pune un obiect din ceramica rosie, deoarece aici vine steaua 3, a carei energie aduce multa furie, probleme cu picioarele, cu fiul cel mare etc. Aceasta energie corespunde elementului Lemn care se consuma dand nastere focului- reprezentat de rosu – si strapungand pamantul cu radacinile-ceramica.

3. In Nord-Est este nevoie tot de un obiect din ceramica rosie, deoarece aici vine steaua 4, care poate crea probleme in cuplu, iar celibatarii isi pot gasi greu perechea. Si aceasta energie corespunde elementului Lemn.

4. In Nord se vor pune trei bambusi in vas transparent, inalt, cu apa, deoarece aici va veni energia lui 6 care poate aduce probleme legale, cu institutiile statului, cu autoritatile, cu autoritatea cuiva. Energia corespunde elementului Metal si se consuma taind lemnului-bambusii si producand apa.

5. In Sud vine cea mai negativa energie care aduce probleme de orice fel, blocaje, ghinioane si anume steaua 5. Remediul consta in asezarea unui recipient cu apa in care se adauga sare, care se asaza pe o tava de inox, iar in jurul recipientului se asaza sase monede chinezesti.

6. In Sud Vest se pun trei bambusi, deoarece aici vine steaua 7 care poate crea conflicte, tensiuni, certuri, scandaluri. 7 corespunde elementului Metal.

Publicat: 30 ian. 2017, 14:42 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă