Clipul mortii din Crimeea! 18 elevi au murit si 40 au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o scoala VIDEO

Publicat: 30 Oct. 2018, 12:59 News 3

Responsabilul acestui atac a fost un elev din cadrul acelei scoli, in varsta de 18 ani. Atentatul a avut loc in orasul Kerch, din Peninsula Crimeea.

Sergei Aksyonov, guvernatorul peninsulei, a spus ca elevul care a organizat atacul s-a sinucis dupa ce a realizat ce a facut. In plus, a mai spus ca autorul faptei, care inca nu a fost identificat, a actionat din proprie initiativa.

Totul a indicat ca ca elevii au fost ucisi de un atac armat. Se pare ca elevul a deschis focul impotriva colegilor sai, iar cand a ramas fara gloante, a organizat un atac cu bomba.

Atacul armat al elevului a fost urmat de o explozie, prin detonarea unui artefact pe care l-a pozitionat in sala de mese a institutiei de invatamant.

18 elevi au murit si 40 au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o scoala

Atentat SANGEROS! 18 elevi au murit si 40 au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o scoala VIDEO

Desi intiail s-a raportat ca a fost un atac terorist, autoritatile au confirmat ca autorul faptei era un elev in anul 4 din scoala care acum este un dezastru.

Istoric: Peninsula Crimeea a intrat sub sontrolul Rusiei, care anterior a apartinut Ucrainei, in 2014, o miscare care a condus la sanctiuni occidentale impotriva Moscovei.

Publicat: 30 Oct. 2018, 12:59 News 3
Pe aceeași temă