Zodiile care vor avea parte de sărbători de coşmar. Astrele nu sunt de partea lor în zilele următoare

Publicat: 18 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodiile care vor avea parte de sărbători de coşmar. Astrele nu sunt de partea lor în zilele următoare

Astrele nu vin cu veşti deloc bune pentru trei zodii din horoscop. Nativii născuţi sub aceste semne zodiacale vor avea parte de sărbători de coşmar și vor păși în 2024 cu stângul. De altfel, aceste persoanele vor fi nerăbdătoare ca totul să se termine cât mai repede. Află previziunile complete mai joc în articol.

Cele trei zodii își vor anula toate planurile, iar în următoarea perioadă se vor gândi doar la viitor. Deşi pentru ei sărbătorilorile nu vor fi aşa cum îşi doresc, vestea bună este că vor trece cu bine peste greutăţi. Chiar dacă la prima vedere vor fi afectaţi emoţional, ceea ce urmează în anul 2024 îi va face să uite de tot ceea ce s-a întâmplat, până acum, în viața lor.

Zodiile care vor avea parte de sărbători de coşmar

Prima zodie din horoscop care va avea un Crăciun îngrozitor este zodia Capricorn. Nativii se vor certa cu persoana iubită și vor decide să anuleze planurile pe care și le-au făcut până acum. Din acest motiv, nativii îşi vor dori să petreacă timpul acasă, în linişte, departe de orice discuţie care ar putea să îi supere şi mai rău.

Nici pentru cei născuţi în zodia Rac veşile nu sunt deloc bune. Cu toate acestea, nativii sunt încrezători în ceea ce urmează, dar discuțiile și certurile pe care le vor avea îi vor afecta emoțional. Asta nu îi va opri să se gândească la viitor şi cum vor să arate anul 2024 pentru ei. Îşi vor face multe planuri în zilele care urmează.

A treia zodie care își schimbă brusc planurile de Crăciun este zodia Vărsător. Nativii se vor certa cu familia înainte de sărbători și vor decide să renunțe la tot ceea ce și-au propus. Acest lucru îi va supăra pe moment, însă se vor focusa pe viitor, iar gândurile îi vor face să uite de probleme.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 18 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×