Zodia care va fi părăsită de iubit! Mariana Cojocaru, previziuni complete: Încercări grele pe plan amoros

Publicat: 16 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care va fi părăsită de iubit! Mariana Cojocaru, previziuni complete: Încercări grele pe plan amoros

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Astrologul spune că vin ncercări grele pe plan amoros pentru unii nativi. În schimb, alţii ar fi bine să se pregătească pentru niște situații neașteptate. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Mariana Cojocaru aspune că o zodie trebuie să rămână vigilentă, iar alți nativi să se pregătească pentru încercări mai grele.

Previziuni zodia Gemeni

Cei născuţi sub semnul zodiacal Gemeni au fost luaţi în „vizor” de astre. Nativii au de rezolvat o mulțime de lucruri, dar vestea bună este că au parte de susţinere.

„Cei care sunt plecați peste hotare, cu muncă sau cu treabă, sunt în vizorul astrelor care au planuri pentru ei sau cei care încă își caută loc sub soare sau ceva dreptate la autorități, care umblă cu jalba în proțap ca să soluționeze ceva. Un plus de susținere pentru studenții care au de dat examene.

E o perioadă importantă pentru ei. Cei studioși sunt foarte bine susținuți. Nu vă repeziți, stați și aduceti-vă aminte, Mercur vă va susține memoria”, spune Mariana Cojocaru.

Previziuni zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac, astrologul anunță probleme mari pe plan amoros. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot fi părăsiți de persoana iubită. Vine o perioadă plină de provocări pentru aceştia.

„Cu Venus în Capricorn, vorbim de exaltare. Unora le va tresări inima, altora le va tremura cămașa pe ei, poate și de la îndrăgosteală. Aspecte ce țin de iubire, evident. Extrema cealaltă spune că unii pot avea încercări dure în amor. Cei mai mulți caută într-un labirint nesigur ceva. Unii chiar un job nou, o schimbare, ceva care să țină de bani, de venituri, de rezolvarea unor chestiuni care trenează”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

 

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 16 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă