Zodia care va fi afectată de intrarea planetei Marte în Săgetător. Astrologul Camelia Pătrășcanu, previziuni complete: Vor lupta pentru dreptate

Publicat: 24 nov. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Life
Zodia care va fi afectată de intrarea planetei Marte în Săgetător. Astrologul Camelia Pătrășcanu, previziuni complete: Vor lupta pentru dreptate

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă. În curând Marte va intra în Săgetător, mai exact, începând cu 24 noiembrie și până pe 4 ianuarie, toate zodiile vor avea o perioadă intensă. Nativii vor fi foarte vocali, nu se vor abţine să spună tot ceea ce au în minte şi în suflet. Acest lucru ar putea duce la situaţii tensionate. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat a ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte în doar câteva zile pe fanatik.ro.

Previziuni zodia Taur

Cei mai afectaţi în această perioadă vor fi nativii zodiei Taur. Cei născuţi sub acest semn zodiacal vor lupta pentru dreptatea lor financiară.

Mulţi nativi vor să recupereze bani pierduți în trecut. Pe de altă parte, nu sunt dispuși nici să renunțe la economiile strânse. Realizează că merită mai mult, că nu li s-a dat destul. Și în relațiile de iubire sunt la fel de vocali. Așadar impactul va fi major pe toate planurile.

Previziuni zodia Gemeni

Potrivit astrologului, Gemenii ar trebui să fie mai prudenți când vine vorba de oamenii alături de care petrec timp. Este vorba de felul în care au știut să își selecteze oamenii și de calitatea acestora. Unii îi resping, alții îi lingușesc, astfel nativii vor avea momente în care se vor gândi cum au ajuns acești oameni în preajma lor.

Poate fi o perioadă cu multe conflicte, cu gesturi imprudente.

Previziuni zodia Rac

În ceea ce îi priveşte pe Raci, fenomenul din zilele următoare îi va face pe mulţi să reflecteze asupra relațiilor profesionale, dar și la felul în care se simt ei în mediul profesional. Acest tranzit vorbește de drepturi și ordine la muncă.

Pot fi interesați de regulile pe care trebuie să le respecte ei, dar și ceilalți. Au planificat niște lucruri și ele nu se desfășoară conform înțelegerii. Unele activități pot fi toxice și aici e nevoie de reparații.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 24 nov. 2023, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă