Zodia care se poate îmbolnăvi! Minerva, previziuni complete: Are ghinion

Publicat: 22 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care se poate îmbolnăvi! Minerva, previziuni complete: Are ghinion

Minerva a prezentat horoscopul complet pentru ultima parte din luna februarie. Astrologul vine cu un avertisment pentru o zodie în ceea ce priveşte sănătate, dar nu numai. Alții în schimb se bucură de câteva mici reușite. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Minerva spune că vin zile bune, dar și mai puțin bune pentru anumite zodii.

Previziuni zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor avea parte de o cumpănă. Astrologul le recomandă să fie mai atenți ca oricând la starea lor de sănătate. Pot face mari greșeli și de asemenea, pot ajunge la burnout. De asemenea, mare atenție și la alimentație! Ar fi bine să evite anumite preparate pentru a nu avea probleme.

„Pentru a economisi energie, trebuie să aloce suficient timp pentru odihnă, ceea ce e ușor de făcut în această perioadă. Le sugerez să excludă alimentele fast food din dietă. Trebuie să aibă grijă la bornout și sunt posibile greșeli care le pot afecta cariera”, spune Minerva.

Previziuni zodia Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, astrologul vine de asemenea cu un sfat. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se concentreze pe abilitățile lor intelectuale.

Unele eforturi se pot întoarce înzecit la ei. Pe de altă parte, atenție mare la cei care au funcții mai importante. Pot exista niște altercații aici. În schimb pe plan financiar le merge foarte bine şi chiar ar putea primii o sumă importantă de bani.

„Îi sfătuiesc să parieze pe ambițiile intelectuale, e o perioadă bună studiilor, examenelor. Fondurile cheltuite se vor întoarce la ei înzecit. Atenție pentru că nerespectarea subordonării atrage consecințe, inclusiv concediere. Situația financiară se va îmbunătăți considerabil, în mâinile lor vor ajute proiecte importante”, mai spune astrologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 22 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×