Zodia care dă lovitura în luna februarie! Cristina Demetrescu, previziuni complete: Vine norocul peste ea în sfârșit

Publicat: 06 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
Zodia care dă lovitura în luna februarie! Cristina Demetrescu, previziuni complete: Vine norocul peste ea în sfârșit

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru prima parte a lunii februarie. Astrologul aduce vești bune pentru două zodii. Se pare că unii nativi ar putea să primească sume mari de bani, în timp ce alții au șansa să dea marea lovitură pe plan personal. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că în ultima lună de iarnă nu lipsesc deloc surprizele pentru unii nativi.

Previziuni zodia Berbec

Cei născuţi sub semnul zodiacal Berbec ar putea face rost de nişte bani în plus. Nativii ar trebui să îşi ceară drepturile, în funcție de caz. Au șansa să primească un bonus pentru efortul depus, ori poate chiar niște despăgubiri. Oricum ar fi, munca lor nu o să rămână nerăsplătită luna aceasta.

„Dacă e aglomerat la serviciu, trebuie să ceară o mărire de salariu. Fie poate fi despăgubit în această perioadă, fie poate să primească un bonus. Poate să ceară o mărire de salariu atunci când își dă seama că, de fapt, raportul dintre muncă și salariu nu mai este în regulă”, spune Cristina Demetrescu.

Previziuni zodia Taur

Şi pentru nativii zodiei Taur, astrologul vine cu veşti foarte bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot da marea lovitură în prima parte din luna februarie.

Se întâmplă fel de fel de evenimente poate chiar un proiect pe termen lung pe care și-l doreau. Este un punct de pornire către ceva cât se poate de interesant.

„Norocul vine de la drum lung, poate chiar și iubirea. Taurul este într-un punct al vieții lui în care se pregătește pentru un drum lung. Există o perspectivă foarte largă. Sunt acele evenimente care se întâmplă pentru toată viața. Este vorba despre proiecte pe termen lung”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 06 feb. 2024, 08:45 Autor: Hermina Hagianu Horoscop
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă