Ziua și scandalul în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău? Cum au pus punct unui prânz în oraș

Publicat: 07 apr. 2022, 09:37 Autor: Maria Apostol Vedete

Nu există nicio zi la fel în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău! Relația lor are toate ingredintele unei telenovele veritabile, însă, chiar și-așa, rezistă pronosticurilor!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au văzut recent la un restaurant, însă nu singuri, de parcă aveau nevoie de un ”mediator”. La întâlnire a venit și o prietenă de-a blondei, așa că au luat prânzul în formulă de trei.

Nimeni nu știe ce s-a discutat în spatele ușilor închise, cert este că Gabi Bădălău a părăsit primul incinta. Cu portofelul în mână, semn că plătise consumația. A grăbit pasul până la mașină și a stat mai mult îngândurat. Bianca nu a ieșit după el. Ce s-a întâmplat la masa unde cei trei se așezaseră pentru un prânz?

Posibil ca Gabi Bădălău să fi avut o întâlnire urgentă, sau pur și simplu istoria se repetă, iar celebrul cuplu și-a ”presărat” prânzul cu puțin scandal. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu a fost jefuită

În urmă cu aproximativ o lună, Bianca Drăgușanu a trecut prin momente de panică. Potrivit Xtra Night Show, în exclusivitate, vedeta a rămas fără telefonul mobil. În timp ce se afla la un restaurant de lux de pe șoseaua Nordului, Bianca Drăgușanu a fost jefuită.

Aceasta a mers la baie și și-a lăsat telefonul pe marginea chiuvetei, moment în care o altă femeie i-a sustras bunul și a fugit cu el. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat, iar managerii restaurantului au făcut un apel la toți clienții că vedetei i-a fost furat dispozitivul.

Ce mănâncă Bianca Drăgușanu ca să nu se îngrașe

Vedeta se mândrește cu formele ei naturale, dar și cu cele lucrate în cabinetul medicului estetician. Referitor la siluetă, a spus că nu ține vreo dietă, însă are două alimente pe care le evită.

Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.
Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a declarat Bianca în podcastul lui Damian Drăghici.

Publicat: 07 apr. 2022, 09:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă