Xonia, despre cum reuseste sa arate bine: „Merg la masaj si investesc bani in haine de calitate”

Publicat: 17 Jan. 2017, 11:21 Vedete
Xonia, despre cum reuseste sa arate bine: „Merg la masaj si investesc bani in haine de calitate”

Fetelor le place foarte mult sa faca shopping, in special atunci cand merg sa cumpere haine sau pantofi dar Xonia este foarte calculata si cumpatata atunci cand vine vorba despre investitii.

Cantareata are foarte multe haine si asta pentru ca la fiecare concert sau eveniment trebuie sa aiba o alta tinuta.

“Investesc in haine, in calitatea produselor. Poti purta o haina ani de zile, daca aceasta este de buna calitate. Cei mai multi bani ii investesc in accesorii-genti, pantofi, esarfe, curele”, ne-a declarat Xonia.

Cum o femeie trebuie sa fie mereu in forma si frumoasa, cantareata nu se negijeaza nici o clipa, lucru care uneori poate fi destul de costisitor.

“Merg la masaj in fiecare saptamana si la cosmetica pentru ca nu am timp sa ma ocup acasa de prepararea mastilor de fata si de par. Nu imi negijez nici corpul si trec foarte des si pe la sala de sport”, ne-a povestit cantareata.

Femeilor le place sa fie rasfatate de iubitii lor mai mereu cu buchete imense de flori, cu haine scumpe si bijuterii.

La Xonia lucrurile stau altfel si asta pentru ca nu pune pret pe partea materiala si pefera sa primeasca un cadou simbolic, dar oferit din suflet, din partea iubitului ei. De doi ani Xonia se iubeste cu un tanar pe nume Albert.

Publicat: 17 Jan. 2017, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă