Vocea României, scoasă din grila de toamnă! Ce se întâmplă cu cel mai iubit show muzical din România

Publicat: 15 Aug. 2020, 17:03 Vedete
Vocea României, scoasă din grila de toamnă! Ce se întâmplă cu cel mai iubit show muzical din România

Pentru prima dată în zece ani, Vocea României nu va apărea în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Paginademedia.ro.

Oficialii Pro TV au confirmat pentru sursa citată informația că show-ul TV cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon. „Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României. Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, a fost răspunsul oficialilor Pro TV pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, din cauza pandemiei de coronavirus, nu se știu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni. „Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, au mai precizat reprezentanții Pro TV. Dacă talent-show-ul Vocea României nu va fi în grila de toamnă, Pro TV a pregătit o altă producție muzicală. Este vorba despre Masked Singer, emisiune ce se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate după ce cântă o piesă. Cel mai probabil, show-ul va fi vinerea, când era seara de Vocea României.

Dragoș Moldovan a câştigat Vocea României în sezonul trecut

Dragoș Moldovan este marele câştigător al sezonului 9 la Vocea României.  Pe locul al doilea s-a clasat Andi Ţolea, din echipa Smiley.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, a cântat cu Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, a cântat alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, a urcat pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, a cântat alături de actrița Oana Sârbu.

În marea finală, decizia a stat numai în mâinile publicului, care și-a  votat concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot.

Publicat: 15 Aug. 2020, 17:03 Vedete
Pe aceeași temă