Vocea României a fost urmărită vineri seară de peste 1,4 milioane de telespectatori

Publicat: 27 oct. 2018, 11:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Confruntările de la „Vocea României” vor continua vinerea viitoare, de la ora 20.30.

Vocea României a fost urmărită vineri seară de peste 1,4 milioane de telespectatori! Prima rundă de confruntări din al optulea sezon al emisiunii „Vocea României” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul de la Pro TV a înregistrat 8 puncte de rating şi 24,3% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4,7 puncte de rating şi 14,3% share.

Vocea României a fost urmărită vineri seară de peste 1,4 milioane de telespectatori

Vocea României a fost urmărită vineri seară de peste 1,4 milioane de telespectatoriPe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, emisiunea a înregistrat peste 1,4 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21.50, peste 1,9 milioane de români au urmărit competiţia.

Antrenorii au format vineri seară primele cupluri. Şase duete şi un trio au intrat în ring, iar juraţii – Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley – şi-au ales preferaţii.

Vocea României a fost urmărită vineri seară de peste 1,4 milioane de telespectatoriTot in aceasta editie, Tudor Chirila i-a dat o replica Irinei Rimes de publicul a ramas cu gura cascata! „Eu vreau să spulber o barieră din tine! Îmi faci o recomandare care să mă pună pe o pistă greșită? E frumos, Irina?” Si totul dupa ce Irina a refuzat sa il ajute pe Tudor in emisiune.

Publicat: 27 oct. 2018, 11:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă