Viorel Stegaru, prima apariţie după ce s-a zvonit că ar fi murit. Ce mesaj le-a transmis prietenilor virtuali: „Uitați-vă, trăiesc!”

Publicat: 06 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Viorel Stegaru, prima apariţie după ce s-a zvonit că ar fi murit. Ce mesaj le-a transmis prietenilor virtuali: Uitați-vă, trăiesc!

Viorel Stegaru a devenit cunoscut de o ţară întreagă în urmă cu câţiva ani. Bărbatul a apărut în emisiunea Acces Direct alături de Veronica, cea care atunci îi era soţie. Iniţial, cei doi au vrut să îşi facă dreptate, însă foarte rapid viaţa lor s-a transformat într-o telenovelă. Chiar şi după ce au dispărut de pe micile ecrane, oamenii au fost curioşi să afle ce se mai întâmplă cu ei. La un moment dat, în mediul online a apărut o informaţie potrivit căreia fostul soţ al Vulpiţei ar fi decedat. Zvonurile au ajuns şi la urechile acestuia, iar recent a lămurit situaţia. 

Viorel şi fosta lui soţie, au locuit o bună perioadă în Bucureşti. Viaţa lor se schimbase radical în perioada respectivă. Însă, ajunşi din nou în satul natal, Blăgeşti, problemele dintre ei s-au accentuat, iar despărţirea a fost inevitabilă. În timp ce Veronica şi-a refăcut viaţa, despre fostul ei partener s-a spus că s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate şi ar fi murit.

Ce mesaj le-a transmis Viorel Stegaru urmăritorilor săi

Zvonurile care circulă pe internet au ajuns şi la urechile bărbatului, motiv pentru care acesta a dorit să iasă public și să-i liniștească pe urmăritorii lui. Le-a transmis un mesaj în care le-a explicat că nimic din ce s-a spus nu este adevărat.

„Fanilor, sunt în carne și oase, uitați-vă, trăiesc! N-am murit! Dacă unu a spus că am murit să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit. Pa!”, a fost reacția lui Viorel Stegaru, după zvonurile că a decedat.

Cum au reacţionat internauţii

Internauţii s-au bucurat atunci când au văzut că Viorel Stegaru se simte bine. Mai mult, oamenii i-au transmis câteva mesaje de încurajare, având în vedere că acum îşi creşte singur cei doi copii pe care îi are cu Veronica.

„Să trăiești, dragule”/ „Bravo că ai grijă de copiii tăi, Viorele”/ „Să-ți ajute Dumnezeu”/ „Să fii sănătos Viorele, să ai grijă de copilașii tăi”/ „Multă sănătate”/ „Dumnezeu să-ți dea sănătate și putere să poți crește copiii”, sunt doar câteva dintre comentarii.

@michelaniculcea #viorel ♬ sunet original – Michy

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 dec. 2023, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă