Viorel Lis ia pastile impotriva depresiei. Oana a oferit ultimele detalii despre starea lui de sanatate

Publicat: 14 Jul. 2018, 12:04 News 3

Dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, starea fostului edil nu pare sa se imbunatateasca.

Viorel Lis ia pastile impotriva depresiei

Viorel Lis ia pastile impotriva depresiei. Oana a oferit ultimele detalii despre starea lui de sanatate„Până la urmă moartea este o certitudine pentru noi toţi şi uităm lucrul acesta când suntem tineri. Încerc să mă obişnuiesc cu ideea… Suntem făcuţi ca oameni să trecem peste tot felul de dureri inimaginabile.

Viorel Lis ia pastile impotriva depresiei. Oana a oferit ultimele detalii despre starea lui de sanatateViorel ia nişte pastile antidepresie şi cred că îi fac bine, nu se gândeşte la moarte. Îşi trăieşte viaţa de la o zi la alta, nu vorbim de viitor, mai mult de trecut, îi mai povestesc şi îi ţin moralul ridicat”, a declarat Oana Lis.

Viorel Lis ia pastile impotriva depresiei. Oana a oferit ultimele detalii despre starea lui de sanatateOana Lis nu are niciun ajutor, insa stie ca trebuie sa faca fata situatiei si recunoaste ca nu s-a ajuns inca la o stare de sanatate atat de proasta incat sotul ei, Viorel Lis, sa fie dependent de ea.

„Eu am invatat de la el jocul multumirii, oricand poate sa fie ceva mai grav si trebuie sa te multumesti cu ce ai. Nu mai poate sa vorbeasca asa mult, vorbeste, oboseste, dar pot sa comunic cu el”, sustine Oana. A

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Jul. 2018, 12:04 News 3
Pe aceeași temă