Vine iarna! Temperaturile scad dramatic. Când vom vedea primii fulgi de zapadă

Publicat: 28 oct. 2020, 11:51 Autor: Elena Arhiva
Vine iarna! Temperaturile scad dramatic. Când vom vedea primii fulgi de zapadă

Meteorolgii avertizează că vremea va mai fi caldă pentru două zile, apoi se va răci accentuat, iar precipitațiile vor cuprinde mare parte din țară.

Dacă azi vor mai fi zone cu peste 20 grade Celsius, de vineri, vremea se schimbă radical. Temperaturile vor scădea, iar răcirea se va resimți local. În București, maximele nu vor mai trece de 12 grade Celsius.

Vremea în următoarele zile

Joi, va ploua slab în regiunile sud-estice, iar noaptea, în nord-vest, centru și izolat în rest.  Vineri va ploua mai ales în jumătatea de est, noaptea în regiunile intracarpatice, iar la altitudini mari vor fi precipitații mixte.  Izolat, cantitățile de apă vor trece de 25 l/mp. Sâmbătă, va ploua în jumătatea de est și de sud a țării, iar la munte vor fi ninsori și lapoviță. Vântul va sufla cu 90 km/h pe creste și cu 55 km/h în

Săptămâna 2 – 9 noiembrie

Mediile aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru săptămâna precizată în regiunile extracarpatice, în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile din est, iar în toată România se anunță a fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 9 – 16 noiembrie

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână în toate regiunile de pe teritoriul României. Regimul pulviometric pentru intervalul specificat va fi local excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Publicat: 28 oct. 2020, 11:51 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă