Vine ciclonul polar! Vezi cand o sa ninga in Romania

Publicat: 22 sept. 2018, 18:03 Autor: Simona Life

Meteorologii au anuntat cand va ninge in Romania. Datorita unui val de aer polar ce va pune stapanire pe Europa, temperaturile o sa scada brusc in Romania incepand cu saptamana urmatoare.

Vremea se va strica incepand in marti, inclusiv in Bucuresti, asa ca trebuie sa aveti grija si sa va imbracti corespunzator.

La altitudini inalte, sunt asteptate ninsori in averse. Ciclonul polar Alivine cu pasi repezi spre tara noastra, urmand sa ajunga in decursul zilei de azi sau de maine.

Ciclonul va aduce frig, ploaie iar la munte sunt asteptate ninsori. Temperaturile vor scadea pana la 17 grade in Bucuresti, aceasta fiind maxima.

Vine ciclonul polar! Vezi cand o sa ninga in Romania

Aceasta racire se va simti in toata tara, incepand de maine dimineata, odata cu echinoctiul de toamna. Astfel, vremea va fi din ce in ce mai mare, temperaturile urmand sa ajunga si pana la 9-10 grade Celsius.

La munte temperaturile vor fi si mai scazute, in jur de -7 grade Celsius.

Doar o saptamana o sa avem parte de aceste temperaturi scazute, urmand ca in interval de o saptamana aerul rece va parasi teritoriul tarii iar temperaturile vor reveni la normalul perioadei.

Iarna aceasta se anunta una grea, cu viscol si ger naprasnic. Conform facute de meteorologi, temperaturile in aceasta iarna se vor situa sub normele climatologice in cea mai mare a tarii.

Va fi o iarna lunga, datorita unor curenti ce-si modifica traiectoria.

Publicat: 22 sept. 2018, 18:03 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă