Vine al doilea bebe? Ilinca Vandici a vorbit despre a doua sarcină! Vedetei îi este teamă de depresia postnatală

Publicat: 25 Oct. 2020, 09:50 Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Ilinca Vandici se teme să rămână gravidă pentru a doua oară, după ce la prima naștere a suferit o depresie postnatală.

Prezentatoarea de la Kanal D, Ilinca Vandici, are o familie foarte frumoasă! Nu doar că își dedică tot timpul fiului ei și al lui Andrei, Zian, dar este prezentă și la toate filmările, fiind, cu adevărat, o femeie de succes în România. În urmă cu trei ani, în data de 23 iulie 2017, Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară. Evident, în plan ar mai fi și al doilea copil, dar vedeta TV mărturisește că îi este teamă că ar putea trece din nou prin stările pe care le-a avut după ce a născut primul copil.

”Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute”, a spus Ilinca Vandici pentru OK! Magazine.

Ilinca Vandici: ”Lucrez la asta cu un terapeut”

Vedeta a mărturisit că merge la terapeut pentru a depăși starea respectivă. Pentru o mamă, așa cum spune și Ilinca Vandici, centrul universului ei este copilul.

”N-aş putea spune că l-am depăşit de tot, lucrez la asta cu un terapeut. Cu siguranţă îl voi depăşi. Cumva, toată viaţa, toată energia şi toată iubirea maternă se duc înspre Zian. El e centrul universului şi mi se pare dificil să echilibrez situaţia şi să ofer şi altcuiva aceleaşi sentimente. Îl mai am şi pe Andrei şi nu vreau să neglijez pe nimeni. Încă nu ştiu cum aş putea face, îmi e teamă de treaba asta”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan

Publicat: 25 Oct. 2020, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă