VIDEO. Tina Turner – un destin zbuciumat. Ce nu știai despre Regina Rock&Roll-ului

Publicat: 17 iul. 2020, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Tina Turner a ajuns la onorabila vârstă de 80 de ani, dar drumul prin viață nu a fost foarte plăcut în anumite momente!

Regina RocknRoll-ului sau, așa cum o mai numesc anumite publicații străine, ”Bunicuța Rock-ului”, este octogenară, dar arată incredibil de bine! Chiar ea a mărturisit la un moment dat cum reușește să se mențină în formă. Nu are niciun rid pe față, iar în urmă cu 10 ani s-a retras din viața publică. Anul trecut, însă, spunea că se retrage și din cariera artistică, însă recent va scoate un remix cu celebrul Kygo. Melodia ”What’s Love Got To Do With It?”, lansată în 1984, va avea un mega-remix în curând.

În urmă cu 7 ani, în 2013, Tina Turner s-a căsătorit cu producătorul muzical Erwin Bach, care are 61 de ani, iar cei doi locuiesc în Elveția, într-o vilă din Zurich. Pentru a arăta bine, Tina Turner pune foarte mult preț pe odihnă!

Tina Turner, un destin zbuciumat. A încasat bătăi de la fostul soț

Celebra artistă, totuși, a trecut printr-o perioadă care a marcat-o pe viață. Tina Turner a fost bătută de fostul ei soț, Ike Turner. Bărbatul a murit în 2007, la 76 de ani, însă bătăile crunte pe care le-a încasat nu le-a uitat nici acum. În 1978, Tina a divorțat de bărbatul pe care îl iubea pentru că era foarte violent. Artista a fost nevoită să își facă operație de reconstrucție nazală, după ce Ike i-a spart nasul. Într-o zi, în culise, bărbatul a bătut-o până i-a rupt coasetele, iar femeia a ajuns la spital în stare gravă. Din fericire, a reușit să se recupereze, dar șocul prin care a trecut nu îl va uita vreodată.

Cum l-a cunoscut pe soțul bătăuș

În acte, pe legendara Tina Turner o cheamă, de fapt, Anna Mae Bullock. Visul ei era să devină asistentă medicală. Artista s-a născut în 1939, într-o familie săracă din Nutbush, Tennessee și a fost lăsată în grija bunicilor și a surorii sale, care era un pic mai mare, Alline. În 1956, cele două se mută în Missouri ca să se reapropie de mama lor.

În perioada când ea împlinea 17 ani, Tina a fost dusă de sora ei într-un club de noapte unde, culmea!, avea loc o audiție organizată ad-hoc de cel care avea să-i fie soț, Ike Turner. Atunci, ea a participat la eveniment, însă a avut o relație, prima oară, cu saxofonistul grupului, Raymond Hill. După ce s-au despărțit, Tina și-a găsit ”alinarea” în brațele bărbatului pe care nu-l considerase până într-un anumit punct violent și dușmănos.

Doi ani mai târziu, Tina devine vocalista principală a trupei lui Ike, deși el nu își dorea acest lucru, și în același an s-au și logodit. Acesta îi schimbă numele de scenă în Tina Turner, inspirat de poveștile sălbatice cu „Sheena – Regina Junglei“. În 1960, o cere de soție în Mexic. După ani, el a devenit dependent de droguri și era violent, iar în 1968, când rămăsese iar gravidă, a făcut avort, apoi a încercat să se sinucidă. În 1970, s-a îmbolnăvit de tuberculoză.

De-a lungul timpului, ea și-a făcut și un implant cu silicon. Are 4 copii: Craig, Ronnie și doi fii vitregi (Ike jr si Michael). De la 26 de ani poartă peruci, după ce și-a ars scalpul din cauza decolorantului.

Sursă info: Click!, Revista Tango

Sură foto: Arhivă, Capturi Youtube 1 & 2

Publicat: 17 iul. 2020, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă