VIDEO. Sora Andreei Tonciu, de nerecunoscut! Cum arată după ce s-a ”tunat” din cap până-n picioare

Publicat: 02 Sep. 2020, 14:32 Vedete

Pe Andreea Tonciu o cunoaște toată lumea, însă sora brunetei a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor. Lorena Tonciu e bombă sexy la cei doar 20 de anișori, este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și la vârsta ei este deja o clientă fidelă a cabinetelor de chirurgie platică.

Andreea Tonciu și sora ei au o relație foarte bună, iar cele două își petrec timpul mai mereu împreună. Deși s-a lăsat greu convinsă de sora mai mare, Lorena a mers în cabinetul medicului estetician, acolo unde și-a făcut câteva îmbunătățiri, iar rezultatele au făcut-o să fie de nerecunoscut.

În urmă cu aproape doi ani, Lorena Tonciu a ajuns pentru prima dată pe mâna medicului estetician, în Turcia. Sora Andreei Tonciu a mers la clinica din străinătate, acolo unde și vedeta a ales să se opereze la nas. Lorena Tonciu și-a operat nasul, și-a pus silicoane și și-a pus acid hialuronic în buze.

”Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical,  că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, scria Andreea Tonciu înaintea operației.

Eforul se pare că a meritat pe deplin. Blondina face acum ravagii în cercurile mondene ale Capitalei.

Lorena Tonciu se fotografiază în cele mai sexy ipostaze

Pe rețelele de socializare, Lorena Tonciu publică imagini în cele mai sexy ipostaze.

Recent, Lorena Tonciu a publicat mai multe imagini de la mare, în costum de baie, în care își scotea în evidență sânii mari și fundul bombat. Din câte se pare, minora familiei Tonciu este tare mândră de operațiile estetice, și asta pentru că bustul și posteriorul sunt ”vedetele” în majoritatea fotografiilor de pe internet.

 

 

 

 

 

Publicat: 02 Sep. 2020, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă