VIDEO | Scene fierbinți de 8 Martie în LOFT! Șefa de la informații secrete dintr-un minister, dans lasciv cu un stripper dotat

Publicat: 10 mart. 2023, 23:40 Autor: Camelia Arhiva

Au fost scene fierbinți de 8 Martie în LOFT! Șefa de la informații secrete dintr-un ministera făcut un dans lasciv cu un stripper dotat.

Imaginile pe care vi le prezintă CIAO.RO sunt, de-a dreptul, uluitoare! Show-ul oferit de un stripper de culoare, în seara de 8 Martie, la LOFT, a fost cu adevărat incendiar.

Scene fierbinți de 8 Martie în LOFT

Scena din clubul de noapte a luat foc, în acea magică seară pentru femeile prezente acolo. Dar jackpot-ul l-a luat o distinsă doamnă, care a tras lozul câștigător și a urcat treptele scenei. Pe scaun s-a așezat, iar stripper-ul i-a oferit un dans de toată frumusețea! Spectacol de neimaginat a fost cu un public feminin în delir.

Femeia nu e neica nimeni, lucrează într-un important minister, la un departament care, atenție, accesează informații secrete! Ei, pe asta nu a mai putut s-o țină la secret. Și erai musai s-o facă, doar că porumbelul, voiajor, a zburat. Și a aterizat fix la CANCAN.RO și CIAO.RO. Mai mult, mai avem o informație strict secretă cu doamna de la minister care, a doua zi era să-i crape obrazul de rușine. Așa că și-a luat , imediat, concediu medical.

Șefa de la informații secrete dintr-un minister, dans lasciv cu un stripper dotat

Revenind la scenele incendiare, ”Ministresa” l-a ținut în poale pe băiatul dorit de o sală plină ochi de ”pofticioase”. Iar el a început preludiul. Dans lasciv întins la maximum în care își arăta fără ezitare și „dotările”. Doamna s-a pierdut de tot când s-a văzut atinsă cu…

Stripper-ul s-a ridicat de pe ea, a prins-o de mijloc și a aruncat-o pe umăr. Și nu oricum, ci a pus-o cu capul în jos. Și a lovit-o, și a lovit-o, și a lovit-o cu…. A amețit-o, ce mai, apoi i-a redat libertatea. Năucită, femeia s-a retras la masă, pentru a-și trage sufletul. Iar stripper-ul și-a găsit, imediat, clientelă. Două tinerele sorbeau din păhărele și  norocul le alesese și pe ele.

Publicat: 10 mart. 2023, 23:40 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×