VIDEO. Povestea unei celebre bloggerițe care a câștigat lupta cu o boală nemiloasă! Cum arată tânăra la aproape 4 ani de când s-a vindecat

Publicat: 19 Mar. 2021, 13:00 Vedete

Courtney este o tânăra care are un succes răsunător ca blogger de frumusețe, însă viața nu a fost blândă cu ea. În urmă cu aproape patru ani, fata a început să se simtă ciudat, auzea sunete neobișnuite în ureche, iar mai apoi nu a mai putut să scrie coerent și din nefericire nu a mai putut vorbi. După mai multe analize a aflat diagnosticul care i-a dat întreaga viață peste cap.

Mama tinerei a luat atitudine și speriată a fost cu fiica sa la mai mulți medici…

Pe analiza imagistică prezentată de doctori se observa o umbră neobișnuită, dar care nu era suficient de bine evidențiată pentru a putea fi pus un diagnostic, așa că medicul a sfătuit-o să nu se impacienteze.

Diagnosticul a venit în urma unei biopsii: o tumoare cerebrală, de stagiul III îi afecta centri cerebrali legați de limbaj și vorbire.

Courtney a câștigat lupta cu boala

Tumoarea a fost îndepărtată în urma unei operații complicate, de șase ore, iar după această intervenție tânăra a avut nevoie de terapie, de două ori pe săptămână, pentru a reînvăța să vorbească.

”Acum 2 ani, am fost supusă unei operații pe creier. Sinceră să fiu, pare ca a fost ieri… Îmi amintesc exact ce simțeam când mergeam de la patul de spital la sala de chirurgie. Din păcate, este ceva ce îmi voi aminti întotdeauna. Mă bucur atât de mult că s-a terminat și mă întorc la viața mea normală ❤️ PS. Te iubesc tata”, spunea bloggerița în urmă cu ceva timp.

În prezent, tânăra nu a renunțat la pasiunea sa și și-a reluat activitatea în mediul online filmând clipuri pentru YouTube. Mai mult decât atât, tânăra a mai explicat pe rețelele de socializare că acest lucru o ajută să mențină sentimentul unei vieți normale și să fie conectată cu lumea din jurul său.

Sursă foto: Instagram

Publicat: 19 Mar. 2021, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă