VIDEO PAPARAZZI. Probleme în paradis!? Antonia a convocat ”ședință de urgență” cu prietenii ei

Publicat: 07 Sep. 2020, 14:00 Vedete

Antonia a ”evadat” din casă și a ieșit la un brunch cu doi prieteni, destul de gânditoare însă! Să fie oare o problemă în relația cu Alex Velea?!

Antonia, una dintre cele mai frumoase artiste din România, a ieșit la o ”ședință de urgență” cu prietenii ei. Paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe cântăreață în timp ce mânca și discuta, față în față cu o tânără blondină și un bărbat care era atent la discuțiile celor două. Alături de cei trei a fost prezent și un patruped, care a stat la picioarele lor.

Totuși, pe chipul șatenei nu au fost foarte multe zâmbete, semn că Antonia nu ar fi într-o perioadă foarte bună a vieții sale. Dar oare ce o îngrijorează pe cea mai bine cotată artistă de la noi din țară? Să fie oare probleme în paradis, cu Alex Velea, sau sunt alte gânduri care au măcinat-o? În urmă cu câteva zile, Antonia a scris pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbea despre prieteniile false. Deși ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere a fiicei sale, Antonia s-a întristat din cauza atitudinii unor prieteni de-ai săi.

Antonia a răbufnit în urmă cu câteva zile de ziua de naștere a fiicei sale, Maya

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-I ura „la mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi. Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși”, a scris Antonia pe internet.

„Momente de genul ăsta imi fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-au păsat nicioddată , dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a mai scris vedeta.

Publicat: 07 Sep. 2020, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă