VIDEO. E frumos, e celebru și va deveni tătic. Mai ții minte cine era Smiley când a debutat în trupa SIMPLU?

Publicat: 06 oct. 2020, 13:10 Autor: Elena Vedete

La cei 37 de ani, Smiley se poate declara un bărbat fericit. Este unul dintre artiștii de top ai României, are o relație minunată cu Gina Pistol și va deveni tătic!

Cântăreț, compozitor, textier, om de televiziune, dar și actor, Andrei Tiberiu Maria reușește în fiecare ipostază să încânte publicul. Este deja de 19 ani pe piața din România și nu dă semne de oboseală. Piesele sale sunt primite în continuare de fani cu același entuziasm.

Cea mai recentă piesă a sa a fost lansată ieri și este o melodie de dragoste, cântată alături de Delia. Atât Delia, cât și Smiley au promovat intens lansarea noii piese, semn că aceasta are toate șansele să se bucure de succes.

Smiley, o carieră de invidiat

În 2001 a acceptat să facă parte din trupa Simplu și de atunci cariera lui a fost în continuă ascensiune. În cei 10 ani petrecuți alături de colegii din formație, Smiley a reușit să-și construiască și o carieră solo. Piesele sale au avut un succes răsunător, iar premiile primite reprezintă dovada că artistul a știut cum să ajungă la inimile fanilor români. În 2013, a fost premiat în cadrul galei ”MTV Europe Music Award”, pentru cel mai bun artist român.

Și pentru că muzica este marea sa pasiune, Smiley și-a dorit să ajute și alți artiști talentați și să-i lanseze pe piața din România. Astfel, încă din 2009 a deschis o casă de producție, ”HaHaHa Production”, care a devenit între timp o afacere extrem de profitabilă.

Încă de la începuturile carierei, Smiley a încercat să îmbine mai multe domenii. Astfel, pe lângă muzică, acesta s-a alăturat mai multor proiecte și pe partea de filmografie. Primul rol l-a avut în 2006, în serialul ”Meseriașii”. Acesta a jucat într-un singur episod, în care a interpretat chiar rolul său din viața reală. Un an mai târziu, a acceptat prima mare provocare ca actor. A făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon al serialului ”Cu un pas înainte”. Smiley l-a interpretat pe Seba, un băiat de cartier care s-a luptat cu dependența de droguri. Datorită acestui rol, artistul a devenit și mai cunoscut publicului și în același timp, și-a câștigat și mai mulți fani.

 

Sursa foto: Smiley Facebook

Publicat: 06 oct. 2020, 13:10 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×