VIDEO. Cum arăta Mihaela Rădulescu atunci când prezenta „Duminica în familie”. Nu o mai recunoşti!

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:21 Vedete

Mihaela Rădulescu este o vedeta cu state vechi în showbiz-ul românesc. Ani la rând, telespectatorii stăteau în fața televizoarelor pentru a vedea emisiunile prezentate de Mihaela Rădulescu. În fiecare duminică, prezentatoarea avea invitați de marcă și povestea alături de ei despre diferitele evenimente din viețile lor.

Mihaela Rădulescu a debutat în lumea televiziunii în anul 1994. Atunci, frumoasa vedetă ocupa funcția de realizator la postul de televiziune Tele 7abc. Ceva mai târziu, Mihaela Rădulescu s-a făcut remarcată și prin emisiunea „Weekend abc”, un show de divertisment difuzat în fiecare duminică, urmându-și visul mai departe.Însă, emisiunea prin care Mihaela Rădulescu a rămas cel mai bine imprimată în mintea publicului a fost „Duminica în familie”, difuzată la Antena 1. Vedeta era prezentatoarea show-ului și a atras simpatia publicului prin charisma și seriozitatea ei, ce au condus-o în continuare spre succes.

Ciao vă prezintă un remeber al acelei perioade, Mihaela Rădulescu fiind complet transformată!

Mihaela Rădulescu, de la televiziune la relaţii celebre

Publicul o ştie pe Mihaela Rădulescu şi prin prisma relaţiilor sale nu mai puţin celebre. De la căsătorie cu Ştefan Bănică Jr., la cea cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, viaţa celebrei jurnaliste a fost mereu în vizorul oamenilor.

După despărţirea de Elan, cu care are un copil, Ayan, Mihaela a format un cuplu cu Dani Oţil. Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au iubit timp de şase ani. Din păcate relația celor doi nu a funcționat, însă prezentatorul TV are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. Prima dată, cei doi s-au cunoscut în vara lui 2008 atunci când Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea pe care Dani o prezintă, pentru a vorbi despre un spectacol pe care ea l-a regizat. În toamna aceluiaşi an, cei doi au apărut în spaţiul public ca formând un cuplu, după ce Mihaela a divorţat de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a mai povestit Dani Oţil după despărţirea de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu se desparte de Felix Baumgartner?

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au format în ultimii ani unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. În ultima vreme, au apărut diferite semne conform cărora relația celor doi începe să se clatine serios. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de cinci ani, iar criza provocată de coronavirus i-a speriat pe cei doi.

Felix Baumgartner se află în Elveția, acolo unde are diverse activități care îl relaxează. Fanii celor doi au observat imediat că pe contul său de Instagram nu mai există imaginile cu Mihaela Rădulescu și nici vedeta din România nu a mai postat nimic legat de austriac sau de relația lor, de ceva timp.

 

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă