VIDEO. Cum arăta Loredana Groza în tinerețe. Operațiile estetice au transformat-o total

Publicat: 11 Sep. 2020, 09:42 Vedete

Celebra artistă Loredana Groza a împlinit în urmă cu câteva luni frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu toate astea, artista a reușit să fenteze trecerea anilor cu ajutorul sportului, dar și al medicilor esteticieni.

Dacă acum Loredana Groza arată incredibil de bine, în urmă cu 27 de ani, aceasta era o femeie sexy și provocatoare care cucerea inima oricărui bărbat. Celebra artistă a fost întotdeauna o femeie aranjată și a avut grijă mereu să întoarcă privirile atunci când se afișa în public.

Dacă pe vremea când pășea pentru prima dată pe scenă era doar o fetiță timidă, odată cu trecerea anilor cântăreașa s-a schimbat radical.

Anii 2000 au venit cu o schimbare radicală în personalitatea vedetei. Ţinutele sexy şi coafurile diverse au fost detaliile care au făcut diferenţa la fiecare apariție.

Loredana Groza a exagerat cu operațiile estetice?

În prezent, blondina și-a făcut multe modificări la nivelul feței, se pare. În afară de faptul că nu mai are nici un rid pe chip, deși are totuși 50 de ani, are pomeții ridicați, cearcane deloc, și buze mai mari. De-a lungul timpului s-a vorbit despre vedetă că și-ar fi făcut și lifting facial, pe lângă multe injecții și proceduri estetice.

Diva arată senzațional nu doar la chip, ci și la trup. Loredana are o siluetă de invidiat pe care și-o întreține cu o alimentație sănătoasă și foarte multă mișcare. Unii fani au primit cu brațele deschise noua ei schimbare, însă alții au taxat-o spunându-i că a exagerat!

„Te rog să te uiți și în buletin”

“WoW! Arăți foarte tânără, parcă ai 20 de ani”, “Lori!!! Ai întinerit, ești foarte frumoasă”, “Superbă”, “Gurița ta dulce! Te iubesc”, sunt o parte din comentariile lăsate de fanii mulțumiți de noua ei înfățișare.

“Unde este Loredana cea adevărată? Cred că e prea mult, fiecare vârstă are frumusețea ei”, i-a scris un internaut nemulțumit de schimbările ei.

“O inimă de 16 ani, nu neg, un artist complet, dar și niște plasticieni buuuni!”, a taxat-o un alt fan!

Publicat: 11 Sep. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă