VIDEO. Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Alex Bodi. Iulia vrea cu orice preț să uite de momentele grele petrecute lângă fostul soț

Publicat: 13 nov. 2020, 12:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alex Bodi se poate lăuda cu faptul că în preajma sa au stat numai femei frumoase. Înainte de a se căsători cu Bianca Drăgușanu, musculosul a avut o căsnicie de peste 4 ani, tot cu o blondină care i-a dăruit și o fetiță. La fel ca în ultima sa relație și cea cu Iulia a fost presărată cu momente neplăcute, care i-au adus lui Bodi numai necazuri.

Alex şi Iulia s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la Mediaş, şi, după o perioadă de timp, s-ar fi căsătorit! Bărbatul a dus-o pe blondină în Germania, acolo unde, apropiaţii cuplului au declarat în urmă cu ceva timp că Iulia ar fi fost dansatoare la bară.

Zilele trecute adevărul a ieșit la iveală, iar anchetatorii au aflat faptul că una dintre prostituatele identificate ca făcând parte din gruparea lui Alex Bodi este chiar Iulia.

Mai mult, femeia le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK.

Potrivit informațiilor DIICOT Craiova, omul de afaceri îi reproșa Iuliei că nu produce suficienți bani, iar femeia se plângea deseori de faptul că presiunile soțului ei o afectează din punct de vedere psihic. De asemenea, în acea perioadă, Iulia Sălăgean a cunoscut în Germania mai multe românce care erau obligate să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de nașul lui Alex Bodi, Adrian Tîmplaru, care deține un restaurant în Frankfurt.

Iulia este o bombă sexy

Iulia este o prezență extrem de sexy pe rețelele de socializare, iar imaginile pe care le publică fac senzație. Blondina și-a obișnuit prietenii virtuali să apară în diferite ipostaze incendiare, spre exemplu costume de baie minuscule sau desuuri și cu siguranță a demonstat că poate lua mințile oricărui bărbat.

Ea a devenit foarte activă în mediul online, dar mai ales postează imagini de la diferite petreceri, semn că își trăiește viața la maxim.

De aproximativ trei luni, Iulia susține pe internet, că vrea să fie make-up artist și am putea spune că îi și reușește acest lucru după ce a publiat mai multe imagini cu rezultatele muncii sale. Pe lângă toate aceste lucruri, blondina se ocupă și de fetița sa, de care este nedezlipită.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 13 nov. 2020, 12:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×