VIDEO. Cel mai sexy bărbat din Londra este un român! Cum a reușit Rowan să aibă un corp perfect, apreciat chiar și de bărbați

Publicat: 20 Nov. 2020, 13:43 Vedete

Pasionat de fitness și modă Rowan Row locuiește în Marea Britanie și a reușit să cucerească inimile multor femei de-a lungul timpului. Tânărul are o mare comunitate pe rețelele de socializare, iar acolo oamenii îi urmăresc activitatea și dragostea pentru modă. Mai mult, acesta a impresionat prin stilul său de viață sănătos, dar și cu modul în care arată.

Rowan Row are 31 de ani, iar în realitate se numește Florin Haiduc și este român, după cum bine v-ati putut da seama. Bărbatul este născut la Cluj, însă aceste informații sunt știute doar de apropiații acestuia.

În prezent, Florin își ocupă activitatea fiind model, dar și instructor de fitness, iar stilul său de viață sănătos și orele petrecute în sala de forță l-au ajutat să aibă un corp perfect, apreciat chiar și de bărbați.

Cu ce se ocupa Florin Haiduc înainte de a deveni cunoscut

Ca orice tânăr la început de carieră, în momentul în care a ajuns în Marea Britanie, Florin nu a avut prea multe opțiuni. Încă de pe atunci, corpul său l-a ajutat extrem de mult și pentru că a dorit să îl împartă și cu alte persoane a ales să lucreze ca stripper într-o celebră trupă numită Dreamboys.

Din cauza unui eveniment nefericit, bărbatul a ajuns chiar și pe prima pagină al tabloidelor din Anglia: o tânără l-a acuzat pe român că a agresat-o sexual, pe scenă. Mai precis, femeia i-a reproșat tânărului că i-a ridicat rochia și i-a atins organele genitale, în timpul unui show de striptease masculin, fără acordul ei. Rowan a fost nevoit să se prezinte în fața judecătorilor, dar din fericire pentru acesta autoritățile l-au declarat nevinovat potrivit dailymail.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 20 Nov. 2020, 13:43 Vedete
Pe aceeași temă