VIDEO. Cine e bomba-sexy care a primit „like” pe Instagram de la Papa Francisc. Din ce face bani focoasa blondină

Publicat: 25 Nov. 2020, 12:12 Vedete

Frumoasa blondină care a creat în mediul online multe controverse după ce a primit o apreciere de pe contul Papei are doar 27 de ani, s-a născut în Sao Paolo, Brazilia și este absolventă a Facultății de Drept. Contul său de Instagram este urmărit de peste 2, 6 milioane de oameni din întreaga lume datorită imaginilor indecente pe care le publică. 

Natalia Garibotto este un model brazilian, care împărtășește pe rețelele de socializare cu fanii săi fotografii în lenjerie intimă. Tănărul model are peste 2 milioane de adepți pe Instagram, însă acesta nu este singurul lucru incredibil pe care a reușit să îl obțină cu ajutorul imaginilor sexy.

Potrivit networthlist.org. blondina are și o avere de 5 milioane de dolari.

Blondina a devenit și mai cunoscută în momentul în care a primit o notificare în care era anunțată de faptul că Papa i-a apreciat o fotografie extrem de sexy. Tânăra a profitat de această ocazie și a împărtășit vestea cu toți prietenii săi virtuali ba chiar a făcut și o declarație în acest sens: „Am fost încântată aşa cum ar fi fost şi oricine altcineva. Sunt o persoană religioasă deci…a fost destul de mişto.” 

Vaticanul cere explicaţii

O investigaţie este în curs pentru a se stabili cum a ajuns să fie apreciată fotografia respectivă, a transmis Agenţia Catolică de Ştiri, citând surse din apropierea biroului de presă al Vaticanului. Diferitele conturi sociale ale Papei sunt gestionate de mai multe persoane.

„El, de exemplu, aprobă tweet-urile – dar nu like-urile – şi în foarte rare ocazii a spus că ar dori să transmită un mesaj în cazul unei situaţii de urgenţă. Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta– este vorba despre departamentul de comunicare, a declarat Robert Mickens, editorul din Roma al ediţiei în limba engleză a cotidianului catolic La Croix.

Sursă foto: Instagram

Publicat: 25 Nov. 2020, 12:12 Vedete
Pe aceeași temă