VIDEO. Chef Henrik Sebok întoarce banii cu lopata! Cum a fost surprins celebrul bucătar în fața unui bancomat din Capitală

Publicat: 24 Sep. 2020, 15:00 Vedete

Chef Henrik Sebok întoarce banii cu lopata, deși nu arată acest lucru. Celebrul bucătar a fost surprins în timp ce număra teancurile de bani după ce a stat minute în șir în fața unui bancomat.

Henrik Sebok este unul dintre cei mai apreciați bucătari din lume. Lucrează de peste 30 de ani în domeniul gastronomiei, iar din 2002 a venit în România împreună cu toată familia, s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră și a hotărât să rămână aici.

”La început, când soția mea s-a mutat aici cu serviciul, iar eu am însoțit-o, nu făceam decât ture pe la restaurante, împreună cu câțiva prieteni. Ei erau curioși cum mi se părea mâncarea de la restaurantele bucureștene. Desigur, la vremea aceea erau multe de spus despre subiect, iar mie nu mi-a fost jenă să le spun. Într-o buna zi, căpitanul echipei culinare olimpice românești m-a invitat la un “duel” (încheiat cu remiză, desigur!) în emisiunea lui Teo și așa a început totul!

Mi-a făcut mare plăcere să-l cunosc pe unul dintre cei mai mari gastronomi români, regretatul Radu Anton Roman. El mi-a stârnit interesul pentru bucătăria tradițională românească. Am început să mă documentez în acest sens, fiindcă vreau să văd în ce fel poate fi redescoperită”, a dezvăluit bucătarul în urmă cu ceva timp.

Henrik Sebok întoarce banii cu lopata

Recent, paparazzi CIAO.RO l-au surprins pe Henrik Sebok în centrul Capitalei alături de șoferul său personal. Acesta l-a lăsat pe chef în fața unei bănci, apoi s-a dus să parcheze bolidul de lux pe care bucătarul îl deține de câțiva ani.

Sebok s-a deplasat rapid la bancomat unde a stat minute în șir pentru a retrage o sumă importantă de bani. În imaginile surprinse se poate observa faptul că operațiunea a durat ceva timp, în spatele acestuia așteptând câțiva oameni, semn că banii pe care i-a scos din aparat nu erau deloc puțini la număr.

De apreciat este faptul că, acesta nu a uitat de măsurile impuse de autorități. Atât Henrik Sebok cât și șoferul acestuia au ținut cont de reguli și au purtat corespunzător măștile de protecție în public.

Bucătarul a fost întotdeauna o prezență discretă în lumea showbiz-ului, a vorbit foarte rar despre familie, iar aparițiile sale au fost, în afara celor din bucătărie, au fost ocazionale.

Publicat: 24 Sep. 2020, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă