VIDEO. A fost grădinar și a trecut prin momente grele, însă acum e celebru în toată lumea. Cine e Michele Morrone, protagonistul din „365 DNI”

Publicat: 14 Aug. 2020, 11:51 Vedete

Michele Morrone a cucerit inimile tuturor femeilor după interpretarea rolului de bărbat fatal din filmul 365 de zile. Actorul italian are însă, o poveste de viață impresionantă. Până să ajungă unul dintre cei mai adorați bărbați din lume, Michelle avea o viață obișnuită.

Michele Morrone, cel care joacă rolul lui Massimo Torricelli, are 29 de ani și este actor și cântăreț. Născut în Melegnano, Italia, acesta a studiat teatrul la Teatro Fraschini Di Pavia.

În anul 2014, Michele s-a căsătorit cu Rouba Saadeh, o creatoare de modă din Italia, de care a divorțat patru ani mai târziu. Cei doi au împreună doi băieți, pe nume Marcudo și Brado.

Se pare că despărțirea de Rouba Saadeh l-a afectat emoțional pe Michele. Acesta a suferit de depresie și a fost pe punctul de a renunța la cariera artistică, refuzând pentru o perioadă să mai performeze. Mai mult decât atât, actorul italian s-a confruntat și cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoit să lucreze ca grădinar, scrie republicworld.com.

„În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris actorul într-o postare mai veche pe Instagram.

Cum și-a început cariera de actor

În ceea ce privește cariera sa, Michele a pornit timid, acceptând roluri mici. Cu timpul, după ce a câștigat experiență, italianul a primit chiar și roluri principale în piese de teatru. Dornic să se afirme, Morrone și-a încercat norocul și în lumea filmului, acolo unde a apărut în producții cinematografice precum „Il tempo di una sigaretta” sau „E la vita continue”.

Celebritatea însă a venit odată cu apariția producției Netflix, „365 DNI”.

În prezent, actorul are o avere estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, banii provenind atât din lumea cinematografică, cât și din contractele de imagine încheiate cu brand-uri de renume internațional.

Publicat: 14 Aug. 2020, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă